Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2007

Ο κ. Καραμανλής και οι συνεργασίες του

του Φειδία Μπουρλά
Πηγή: Ελληνικές Γραμμές

Ο κ. Καραμανλής δήλωσε αλαζονικώς ότι, εάν δεν επιτύχει αυτοδυναμία, δεν θα συνεργασθεί με «ακραία» κόμματα, οπότε σε αυτήν την περίπτωση θα ξαναπάμε σε εκλογές, μέχρι να δεήσουμε να τον βγάλουμε αυτοδύναμο! Το θράσος του παλαιοκομματικού κατεστημένου δεν έχει όριο.


Και, φυσικά, καμία διάθεση δεν θα είχαν οι Έλληνες πατριώτες να συναινέσουν σε οποιαδήποτε συνεργασία, διότι κανένα κόμμα του κατεστημένου δεν υπάρχει περίπτωση να συμφωνήσει να αποσυρθεί το αφελληνιστικό σχολικό βιβλίο της Ρεπούση, να τεθεί βέτο στα Σκόπια και στην Τουρκία, να στηριχθεί η Κύπρος έναντι κάθε πλεκτάνης τύπου Ανάν, να απελαθούν οι παράνομοι μετανάστες και να καθορισθούν ορθολογικά κριτήρια για τον αριθμό και την διαδικασία εισόδου και φιλοξενίας νομίμων εργατών, βάσει των αναγκών της χώρας κ.λ.π.


Αλλά μου κάνει εντύπωση που απορρίπτει ο κ. Καραμανλής κάθε συνεργασία. Διότι ο κ. Καραμανλής δεν μας είχε φανεί τόσο ασυμβίβαστος. Αντιθέτως, κατά την διάρκεια της πρωθυπουργίας του, φάνηκε σχεδόν παντού συνεργάσιμος. Πολύ συνεργάσιμος.


Ο κ. Καραμανλής συνεργάζεται με τον... «μη ακραίο» Ερντογάν, μέχρι κουμπαριές είδαμε! Συνεργάζεται με τους «μη ακραίους» Τούρκους, αγωνιζόμενος να τους φέρει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, έστω και σε αντίθεση με το κοινό αίσθημα των Ευρωπαίων πολιτών.


Συνεργάζεται με τους «μη ακραίους» Σκοπιανούς και τους επιβραβεύει για την ... «μη ακραία» αδιαλλαξία τους.


Συνεργάζεται με τους «μη ακραίους» Ουτσεκάδες και πάσης φύσεως παρανόμους εισβολείς και εποίκους, και βάζει τον κ. Παυλόπουλο να τους ευχαριστεί που «επέλεξαν εμάς» για να «μας γονιμοποιήσουν»!


Συνεργάζεται με τους «μη ακραίους» κομμουνιστές, ουδέποτε μετανοήσαντες για την αιματηρή ανταρσία, και προσκυνά τους «τόπους μνήμης» της Γυάρου και της Μακρονήσου και την σωρό του πολέμαρχου Φλωράκη.


Συνεργάζεται με τους «μη ακραίους» σκηνοθέτες και παρατρεχάμενους του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου και τους επιδοτεί με εκατομμύρια ευρώ του Ελληνικού λαού για να γυρίζουν «ιστορικές» ταινίες κατά της «κακής Δεξιάς».


Συνεργάζεται με πάσης φύσεως «μη ακραίους» καλλιτέχνες και τους επιδοτεί επίσης με εκατομμύρια, για να αυνανίζονται με τον Εθνικό Ύμνο, να αυνανίζονται στην Επίδαυρο, να πηδάνε καρπούζια, να αυνανίζονται με τον Εσταυρωμένο, και γενικώς να αυνανίζονται.


Συνεργάζεται ο κ. Καραμανλής ακόμη και με την «μη ακραία» εθνομηδενιστική σπείρα των «ιστορικών» Λιάκου, Κουλούρη, CDRSEE, Φραγκουδάκη, Δραγώνα, Ρεπούση κ.α.


Ειδικώς συνεργάζεται με την «μη ακραία», ενεργό και στρατευμένο κομματικό στέλεχος του «μη ακραίου» Συνασπισμού, σύντροφο Ρεπούση. Τόσο συνεργάσιμος είναι με την κυρία αυτήν, ώστε τής παραδίδει εν λευκώ το παιδί μου για να το κάνει γενίτσαρο!


Τελικώς, ο μόνος με τον οποίον δεν συνεργάζεται ο Καραμανλής είμαι εγώ ο απλός Έλληνας πατριώτης. Με εμένα δεν συνεργάστηκε καθόλου πριν μου πάρει το παιδί μου για να το παραδώσει στην συντρόφισσα Ρεπούση. Εμένα δεν με ρώτησε καν, διότι, όπως και κάθε απροσκύνητος Έλληνας, είμαι «ακραίος».


Καιρός λοιπόν να παύσει και ο Ελληνικός λαός να συνεργάζεται με τον κ. Καραμανλή. Καιρός ο «ακραίος», δηλαδή ο μέσος Έλληνας πολίτης, να ακουστεί στην Ελληνική Βουλή. Όχι βεβαίως για να «συνεργασθεί». Αλλά για να ξεσκεπάσει για καλά πλέον την κούφια προπαγάνδα και τα ιδεολογήματα του παρηκμασμένου παλαιοκομματικού κατεστημένου, της υποτέλειας και του αφελληνισμού. Ήλθε η ώρα ο ΛΑ.Ο.Σ. να ακουστεί.


Υ.Γ. Τον κ. Παπανδρέου δεν χρειάζεται να τον σχολιάσουμε καν. Κόμμα που υποστέλλει την Ελληνική Σημαία στα Ίμια και την υψώνει σε ... τηλεοπτική προεκλογική διαφήμιση στο Σούνιο, δεν προκαλεί πια ούτε καν αγανάκτηση. Μόνον ειρωνικό καγχασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: