Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2007

Το κρυφτό του Αναστασιάδη

"Ποια ευθύνη μπορεί να φέρει ο ηγέτης της παράταξης, όταν η απόφαση του Παγκυπρίου Συνεδρίου για το δημοψήφισμα ήταν η θετική ψήφος προς την προτεινόμενη λύση, αλλά με πλήρη σεβασμό προς την αντίθετη άποψη;" δήλωσε ο Νίκος Αναστασιάδης σε συνέντευξη του στη "Σημερινή" της Κυριακής.

Καλά, η έλλειψη και της στοιχειώδους δημοκρατίας στα μεγάλα κόμματα είναι κοινό μυστικό. Αλλά να κρύβεται ο κ. Αναστασιάδης πίσω από την απόφαση του Παγκύπριου Συνεδρίου; Ποιου συνεδρίου; Τόσο γρήγορα πιστεύει ότι ξεχνάμε; Τις καταγγελίες ότι στελέχη που υποστήριξαν το όχι δεν καλέστηκαν να συμμετάσχουν; Τις κατηγορίες ότι υποστηρικτές του ναι διπλοψήφισαν; Τις εικόνες στις τηλεοράσεις μας, με υποστηρικτές του όχι να συνοδεύονται έξω πριν από την ψηφοφορία; Το κλίμα τρομοκρατίας που επικράτησε και τις επιθέσεις σε όσα στελέχη πήραν τον λόγο και μίλησαν υπέρ του όχι; Τον Λευτέρη Χριστοφόρου που στιγμιαία υποστήριξε να μην δοθεί γραμμή υπέρ του ναι από το κόμμα, μία άποψη που απέσυρε ελάχιστα λεπτά μετά σαν καλός υπηρέτης;


Τα κόμματα, όλα τα κόμματα, δεν έχουν κανένα δικαίωμα να αναφέρονται στη δημοκρατία, ούτε να κρύβονται πίσω από τάχα δημοκρατικές αποφάσεις. Έστω και αργά, ο κόσμος τους γυρίζει την πλάτη. Πολύ απλά, δεν τους γουστάρουμε και το ξέρουν. Ας μας αφήσουν επιτέλους ήσυχους. Το δικαίωμα να μιλάνε το έχουν, ευτυχώς ή δυστυχώς. Καιρός είναι να εξασκήσουμε και εμείς τα δικά μας δικαιώματα, και να μην τους ακούμε.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ

ME ΧΑΡΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΜΕΝΟΣ ΠΕΤΥΧΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ.
ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜO.
ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ.

ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΕΙΧΑ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕΛΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΟΥ.
ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ http://thesoccers.forumup.gr

ΜΕ ΤΙΜΗ
CHRIS

Κωνσταντίνος είπε...

Θα επισκεφθώ το φόρουμ σου και θα δούμε πως θα τα πάμε. Καλή συνέχεια.