Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2007

Επικαιρότητα

"Το ΠΑΣΟΚ και ο Συνασπισμός προχωρούν χωριστά σε αυτή την αναμέτρηση παρά τη συναντίληψη που έχουν σε πολλά ζητήματα"
Γ. Παπανδρέου
Δεν είναι τυχαία μαζί στο διπλανό poll μου, οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Η μόνη διαφορά είναι ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α λέει ξεκάθαρα ότι θα ήθελε να λέει ο Γιωργάκης αλλά δεν μπορεί.
"Η σημερινή απόφαση του Αρείου Πάγου είναι απαράδεκτη αδιανόητη και προκλητική. Είναι δικαστικό πραξικόπημα. Ο Αρειος Πάγος δεν προστάτευσε σήμερα το θεσμικό κύρος και την ανεξαρτησία του."
Ν. Αθανασάκης
Πρώτα τα έβαλε με τις εταιρείες δημοσκοπήσεων και τώρα με τον Άρειο Πάγο. Κινήσεις πανικού μήπως;
"Συνεργαστήκαμε με δυνάμεις του σοσιαλιστικού χώρου, που είχαν πιστέψει στην 3η του Σεπτέμβρη και τώρα κάνουν ένα μεγάλο βήμα μαζί μας."
Αλ. Αλαβάνος
Όχι κ. Αλαβάνο. Συνεργαστήκατε με τα απομεινάρια ενός άλλοτε σοβαρού κόμματος, στην ηγεσία του οποίου έχουν αναρριχηθεί άτομα που θα πουλούσαν και την μάνα τους για το χρήμα. Το πραγματικό ΔΗ.Κ.ΚΙ θα συνεργαζόταν πρώτα με τον διάβολο και μετά με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Το πραγματικό ΔΗ.Κ.ΚΙ δεν σας στηρίζει.
"Η μεγαλύτερη, με πολιτικούς όρους, ασύμμετρη απειλή είναι η αλλαγή στις κλιματολογικές συνθήκες. Η οποία δημιουργεί ευνοϊκότερες συνθήκες στα γνωστά αίτια που προκαλούν πυρκαγιές, όπως η αμέλεια των πολιτών ή οι αδίστακτοι οικοπεδοφάγοι"
Ντ. Μπακογιάννη
Για ακόμα μία φορά δεν θα τολμήσουν να μας πουν την αλήθεια. Η "ασύμμετρη απειλή" μετατρέπεται σε "αλλαγή στις κλιματολογικές συνθήκες" και το "οργανωμένο σχέδιο" σε "αμέλεια των πολιτών ή αδίστακτοι οικοπεδοφάγοι". Αξίζει να τους ψηφίσετε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: