Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2007

Βέρντερ - Ολυμπιακός 1-3


Το πάρτι της ζωής του (Sport 24)
Τέτοια παλικαρίσια εμφάνιση, τέτοια παλικαρίσια νίκη δεν έχει ξαναγίνει! Ο Ολυμπιακός, ο μάγκας από τον Πειραιά, έγραψε ιστορία, διαλύοντας τη Βέρντερ!

Live by Freddos (Sport 24)
Πραγματικός διάλογος στην χαμένη ευκαιρία του Λούα Λούα στο 1-1:
"Τι κ*λοφαρδία έχει αυτή η Βέρντερ"
"Ομάδα με πράσινα... "
Πραγματικός διάλογος μετά το 3-1:
"Καλά, πώς τους έχουμε βάλει τρία;"
"Ομάδα με πράσινα... "

Θρύλος για ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ! (Μπαμ και κάτω)
...ο ΘΡΥΛΟΣ έπαιξε ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΠΑΛΑ, ανάγκασε τους Γερμανούς να υποκλιθούν στο μεγαλείο του και έκανε εκατομμύρια Ελλήνων να δακρύσουν...
Επαιξε ΜΠΑΛΑ όπως ΠΟΤΕ καμία ελληνική ομάδα στο εξωτερικό. Ελιωσε (!) στο τρέξιμο μία γερμανική ομάδα….

Θρυλική καταιγίδα! (Champions Day)
Η μπόρα που έπιασε πριν τη σέντρα του αγώνα της Βέρντερ με τον Ολυμπιακό ήταν σίγουρο ότι θα δημιουργούσε προβλήματα στους φιλοξενούμενους. Τους γηπεδούχους, όμως, σόκαρε μία… καταιγίδα που ξέσπασε στην επανάληψη. Μια θρυλική καταιγίδα, που οδήγησε στην πρώτη εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού...

Διπλό και φουλ για 16 (SportAction)
Διέλυσε την Βέρντερ μέσα στην Γερμανία με 3-1 και πλέον... κάθεται στην κορυφή του ομίλου μαζί με την Ρέαλ. Μαγική μπάλα και μαγικό δεύτερο ημίχρονο για τον πρωταθλητή Ελλάδας.

Ονειρεμένος! (Goal Day)
Με εκπληκτική και μαεστρική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, παρά το 1-0 στην... πλάτη, ο Ολυμπιακός, στην 32η εκτός έδρας παρουσία του σε αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ, όχι μόνο δεν κάηκε, αλλά πανηγύρισε την πρώτη του νίκη μακριά από το γήπεδό του!

Φωταγωγήθηκε ο Πειραιάς! (Goal Day)
Εκατοντάδες «ερυθρόλευκοι» γέμισαν τους δρόμους του Πειραιά που φωταγωγήθηκε έπειτα από εντολή του Παναγιώτη Φασούλα

Το έπος της Βρέμης (Flash - Sportnews)
Στο «32» δεν καίγεσαι... γιορτάζεις! Πανηγυρίζεις! Χαίρεσαι! Δικαιώνεσαι! Γράφεις Ιστορία! Γιατί έτσι γράφεται η ιστορία! Στο 32ο εκτός έδρας αγώνα του, σ'αυτή την 11χρονη συνεχή παρουσία του στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ολυμπιακός Θ-Ρ-Ι-Α-Μ-Β-Ε-Υ-Σ-Ε μέσα στη Βρέμη της Βέρντερ με 3-1.

Το θαύμα της Βρέμης (Contra)
...στην επανάληψη οι "ερυθρόλευκοι" έπαιξαν φουλ επίθεση, εγκλώβισαν τη Βέρντερ Βρέμης και πέτυχαν τη μεγάλη ανατροπή επικρατώντας 3-1.

Επιτέλους ξόρκισε το... κακό με μεγαλειώδη εμφάνιση (Supersport)
Ο Ολυμπιακός ξόρκισε το... κακό και με εκπληκτική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να πετύχει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Έριξε τα τείχη! (Εθνοσπόρ)
Ανεπανάληπτος θρίαμβος των «ερυθρόλευκων» με το 3-1 επί της Βέρντερ...
Μοιάζει ασύλληπτο αν αναλογιστούμε ότι ο Ολυμπιακός πέτυχε ν' ανατρέψει όλα τα στατιστικά του στο Τσάμπιονς Λιγκ!
Απέναντι σε μια αδιάκοπη μηχανή παραγωγής ευκαιριών και γκολ, οι «κόκκινοι» βρέθηκαν να χάνουν, από το 32ο λεπτό (πλασέ του Αλμέϊδα) και χωρίς να υστερούν της Βέρντερ και κατάφεραν όχι μόνο να ισοφαρίσουν αλλά να «γυρίσουν» το σκορ και πάρουν διαφορά δύο τερμάτων...
Οι πρωταθλητές έδειξαν χαρακτήρα, θράσος και κυρίως αυτοπεποίθηση...

Αλληλούια! Ο Ολυμπιακός 3-1 τη Βέρντερ! (DayNews)
Απίστευτο αποτέλεσμα, τόσο εξαιτίας της μεγάλης ανατροπής, όσο και λόγω της σημαντικότητάς του, αφού πλέον ο Ολυμπιακός φιγουράρει στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του Γ' ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ, αήττητος έχοντας συλλέξει σε δύο αγώνες τέσσερις βαθμούς!

Ζάλη, κόκκινη παραζάλη! (Sportnet)
Η πρώτη φορά γράφει πάντα ιστορία! Είναι τόσο γλυκιά όχι όμως και αμαρτία! Είναι κόκκινη παραζάλη! Κόκκινο και το κρασί που πίνει ο λεοντόκαρδος Τάκης Λεμονής! Και μες στη ζάλη ο ποταμός Βέζερ γέμισε ερυθρόλευκους κουρσάρους που βρήκαν «χρυσό» στο 32ο ταξίδι τους στο Τσάμπιονς Λιγκ! Επιτέλους διπλό –και τι διπλό- για τον Ολυμπιακό: 3-1 την Βέρντερ Βρέμης κόντρα σε όλα τα προγνωστικά και πολλές ελπίδες πρόκρισης!
Απόψε έσπασαν κατάρες, έσπασαν καρδιές! Δόθηκαν και απαντήσεις στις ηχηρές ανταποκρίσεις! Ο άνθρωπος που μέχρι την έναρξη του αγώνα ήταν καταδικασμένος (ασφάλεια ζωής πρότειναν οι Γερμανοί), βρίσκεται σε πελάγη ευτυχίας και απολαμβάνει το θρίαμβο που τόσο είχε ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: