Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2007

Ντόρα

Tις τελευταίες 20 μέρες μόνο η Ντόρα:
  • Αρνήθηκε να γίνει δημοψήφισμα για το Μακεδονικό με το εξωφρενικό επιχείρημα ότι δεν είναι δημοκρατικό
  • Επισκέφθηκε την Θράκη για να ανακοινώσει κυβερνητικά μέτρα για την μουσουλμανική μειονότητα αναγνωρίζοντας ουσιαστικά την κυριαρχία της Τουρκίας στην περιοχή αφού αναγάγει τα μέτρα που άπτονται σε άλλα υπουργεία σε θέματα του υπουργείου Εξωτερικών
  • Άφησε απελπιστικά μόνο τον Τάσσο Παπαδόπουλο να εναντιωθεί στην ανεξαρτησία του Κοσόβου, υπάρχουν 4-5 άλλες χώρες αλλά όλες αναμένεται να υποχωρήσουν εκτός της Κύπρου αφού το θέμα δεν τις επηρεάζει άμεσα. Και ενώ η Κύπρος τονίζει ότι δεν θα κάνει ούτε βήμα πίσω η κ. Μπακογιάννη την "αδειάζει" λέγοντας ότι η Ελλάδα έχει δικά της συμφέροντα, λες και τα συμφέροντα της Ελλάδας προνοούν την ανεξαρτησία ενός κράτους δολοφόνων, την αλλαγή των συνόρων στα Βαλκάνια και το πισώπλατο μαχαίρωμα ενός ιστορικού συμμάχου που παρακολουθεί ανήμπορο το κλέψιμο τμήματος της χώρας του.
Αυτό το τελευταίο 20ήμερο είναι δείγμα όλης της πολιτικής πορείας της, από την στάση της στην αρχή του Μακεδονικού ζητήματος μέχρι την πρόσφατη στήριξη της στην προσπάθεια των ΗΠΑ να γεμίσουν τα Βαλκάνια με πυραύλους που θα στοχεύουν την Ρωσία. Και δυστυχώς αυτή η κυρία -που έχει τα φόντα να γίνει χειρότερη ακόμα και από τον πατέρα της αν είναι αυτό δυνατόν- είναι εν αναμονή πρόεδρος της Ν.Δ, άρα και πρωθυπουργός της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: