Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2008

Μακάρι..

Μακάρι και ο επόμενος να μιλάει για τα εθνικά θέματα ώστε να έχει το 90% του λαού φωνή, και ας έρθει σε σύγκρουση με το ΠΑ.ΣΟ.Κ και την Ν.Δ.

Μακάρι και ο επόμενος να προασπιστεί την Ελλάδα και ας έρθει σε σύγκρουση με το -σκλαβωμένο- Οικουμενικό πατριαρχείο.

Μακάρι και ο επόμενος να συνεχίσει να εκσυγχρονίζει την εκκλησία και να βελτιώνει τις σχέσεις με το Βατικανό, και ας τσαντίζονται οι φανατικοί και οι θρησκόληπτοι.

Μακάρι και ο επόμενος να χρησιμοποιήσει τα ΜΜΕ ώστε να γίνει γνωστός ο λόγος της εκκλησίας, και ας ξαναζήσουμε τα τέλη της δεκαετίας του 90 με τις πληρωμένες γραφίδες και τους ελεγχόμενους μεγαλοεκδότες από την μια μέρα στην άλλη να βρίζουν αυτόν που αποθέωναν.

Μακάρι και ο επόμενος να έχει λόγο χριστιανικό και ειλικρινά ανθρωπιστικό, όσο και αν ενοχλεί τον Συνασπισμό και κάθε Συνασπισμό κάτι τέτοιο.

Μακάρι και ο επόμενος να είναι έτοιμος να έρθει σε σύγκρουση με όλους και με όλα, από τους ιεράρχες υπέρμαχους του απομονωτισμού της εκκλησίας μέχρι τα ΜΜΕ και τους μεγαλοεκδότες, τα πολιτικά κόμματα και την κυβέρνηση, την παντοκρατορία των ΗΠΑ και τον άκρατο ευρωπαϊσμό, της τάχα "ανεξάρτητες" ΜΚΟ που χρυσοπληρώνονται από τον κάθε Σόρος για να επιβάλλουν το αμερικανικό όραμα της παγκοσμιοποίησης.

Μακάρι και ο επόμενος να είναι Χριστόδουλος.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν θα ειναι φιλε..θα ειναι λιγος και δεσμιος συμφεροντων..δεν μπορει ο Ιερωνυμος να γινει Χριστοδουλος οπως ουτε και εκεινοι που το ψηφησαν

Ανώνυμος είπε...

Ναι, δυστυχώς δεν υπάρχει άλλος Χριστόδουλος, πάμε χρόνια πίσω με την εκλογή Ιερώνυμου (στην ουσία πίσω θα πηγαίναμε όποιος και αν εκλεγόταν).