Παρασκευή 4 Ιουλίου 2008

κ.Αλαβάνε καλώς ήρθατε στην δημοκρατία σας!


"Ενώ οι αναρχοβανδαλοι λεηλατουν καθημερινα, πυρπολουν καταστηματα τραπεζες, βιβλιοπωλεια της ελευθερης αδογματιστης σκεψεως το ένα μετα το άλλο.Επιτιθενται κατά διμοιριες εναντιον μεμονωμενων αστυνομικων, ‘’γενναιοι και αφοβοι’’ πισω απο τις μασκες τους όταν δεν υπαρχει κανεις να τους αντιμετωπιση. Ενω ολοι αυτοι, εχουν γεμισει την Αθηνα με « ειρηνικα» συνθηματα για την πληρη κατακρημνισι και των ερειπειων που εχουν μεινει.

Ενώ η πρωθιερεια του Βατικανου εν Περισσω εντος του ‘’ιερου’’ της Δημοκρατουριας μας (του κυνοβουλιου) δηλωνει ότι καλει τον Λαο σε ‘’συνειδητη απειθαρχια για την μη εφαρμογη των νομων’’, χωρις ουδεις , ναι ΟΥΔΕΙς να ψελισση τι!!!!

Συνεβει το Ανεπαναληπτο.Το μοναδικο.Το Φαινομενο. Όχι δεν ηλθαν εξωγηιινοι ουτε τα ουφο.

Αιφνης Η Δημοκρατουρια μας εκινδυνευεσε και μαζι της ετριξαν και οι Θε-(σ)-μοι μας επειδη στα Χανια, καθαρα για λογους στενων τοποικιστικων συμφεροντων όπως παραδεχονται ολοι, ανετιναχθησαν συρριζα τα γραφεια του ΣΥΝ.

Εντρομος και βαρυγδουπος ο καθηγητης υπουργος ( ο Βισμαρκ ειχε πη ότι φτανουν δυο για να καταστραφει μια χωρα, φαντασθειτε εμεΙς που εχουμε ολο αυτό αξιοπρεπες με προσωπικοτητα, κοντα κοτσιδακια και μακριες αλογο-ουριτσες καθηγητο-λοι της ΠΟΣΔΕΠ ) εδηλωσε τοσο αφοβος προ του γελοιου της ολης καταστασεως ότι οι ‘’εγκληματιες που ανατιναξαν τα γραφεια του ΣΥΝ στα Χανια, επιτιθενται κατά των Θεσμων και της Δημοκρατιας’’.

Ο ενεργητικος πολιτης Αλαβανος , ακτιβιστης όταν προκειται για επιθεσεις κατά αστυνομικων τμηματων, ή οταν οι αλητες του αποκλειουν την συγκλητο των καθηγητων μεχρι ουροπληξιας , ή όταν καινε σημαιες , ή όταν συλαμβανονται με μολοτοφ στα σακιδια των να κλεβουν τραπεζες, εδηλωσε ότι η ανατιναξι των γραφειων του ΣΥΝ εν Χανιοις είναι «Θρασύδειλη και ακραία επικίνδυνη ενέργεια»

Βεβαιως είναι Θρασυδειλη και επικινδυνη ενεργεια.Οπως Θρασυδειλος και επικινδυνος είναι ο Αλαβανος και ο κάθε Αλαβανος που τοσα χρονια τωρα τα καλοπαιδα του δεν αφηνουν ευκαιρια να μην δειξουν τις εμπρηστικες δεινοτητες τους.

Οσο για την Δημοκρατουρια μας αυτή ουσιαστικως εχει παψει να υπαρχει , από τοτε που οι Νομοι δεν εφαρμοζονται, και ‘’βασιλευει’’ ο οχλος και ο λαικισμος. Από τοτε που μια ψοφοδεης δυναστεια κληρονομει το μαγαζακι της, στα ανεπαγγελτα κακομαθημενα και καλοθρεμμενα παιδακια της, ανηψακια της εγγονακια της, ξαδελφακια της και ό,τι άλλο..

Από τοτε που η παραπληροφορησι από τα αριστεροστροφα και μαρξιστοκρατουμενα ΜΕΜ είναι η μεταπτυχιακη απαιδεια των Νεοελληνων.

Από τοτε που μια ψοφοδεης πολιτεια προτιμα να καταστραφη η Δημοκρατια και η Ελευθερια μας, αρκεi να μην κατηγορηθει για αυταρχισμο ή ελλειψι Δημοκρατίας, από αυτούς που την αρνούνται ολοκληρωτικά.

Κε Αλαβανε Περαστικα. Καλως ηλθατε στην Δημοκρατια σας.Κατ’ εικονα και ομοιωσι σας. Να την χαιρεσθε όπως την χαιρομεθα τοσα χρονια και εμεις. Προτεινουμε να επισκεφθητε τον Προεδρο της Δημοκρατιας και να διαμαρτυρηθειτε".

ΙΑΣΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: