Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2008

Έλα Αλέκο!

Πως ονόμαζε πριν λίγες βδομάδες η "Πράσινη" τις ομάδες που τρώνε τριάρα από την Ανόρθωση;

Πως;

χαχαχα

Άσχετο (αλλά πάντα σχετικό):

Η συνεδρίαση της Super League είχε και απρόοπτα... Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Σωκράτης Κόκκαλης όταν είδε τον ομόλογό του στον ΟΦΗ, Φανούρη Βατσινά τον ρώτησε που ακριβώς βρήκε τη συγκεκριμένη ανακοίνωση και αν όντως ήταν στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα, με τον Βατσινά να απαντά λέγοντας ότι δεν απαγορεύεται ο Ολυμπιακός να χάνει και ότι αυτά που ήξεραν θα έπρεπε να τα ξεχάσουν.

Κάπου εκεί το λόγο πήρε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Σάββας Θεοδωρίδης λέγοντάς του χαρακτηριστικά ότι είναι "λαγός" (σημ. οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική) καθώς τον κυνηγούν στην Κρήτη χιλιάδες άτομα και εκείνος τρέχει να τους αποφύγει. Μάλιστα ο Θεοδωρίδης δε σταμάτησε εκεί λέγοντας ότι οι Κρητικοί είναι παλικάρια ενώ παράλληλα τον ρώτησε με νόημα που βρήκε τα λεφτά (σημ. έλα που δεν ξέρεις ρε Σάββα) για να δώσει το πριμ στους ποδοσφαιριστές του.

Ο Βατσινάς ωστόσο δε συνέχισε τη διαμάχη (σημ. ναι; περίεργο) και το επεισόδιο έλαβε τέλος και με την παρέμβαση του κ. Πηλαδάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: