Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2008

Η αυγή σιμώνει

Το επιτελείο της μαρξιστικής προπαγάνδας, οχυρωμένο πίσω από την κυβέρνηση Χριστόφια, προετοιμάζει νέα επίθεση κατά της εθνικής συνείδησης και συγκεκριμένα κατά της σπουδάζουσας νεολαίας μας.

Προ ημερών άφησαν να διαρρεύσει στο τύπο, καθώς και δια της μεθόδου του ψιθύρου, ότι στις κατά τόπους παρελάσεις για τον εορτασμό του θρυλικού ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου του 1940, θα συμμετάσχουν τουρκοκύπριοι μαθητές είτε ερχόμενοι από τα κατεχόμενα είτε διαμένοντες και φοιτούντες στην ελεύθερη Κύπρο.

Η είδηση αυτή είναι όντως ανατριχιαστική. Οι έλληνες μαθητές με αμόλυντη και καθαρή εθνική συνείδηση δικαίως αντιδρούν και ετοιμάζονται να διαδηλώσουν σθεναρά την αντίθεση τους σε αυτά τα σκοτεινά σχέδια της βορβορώδους μαρξιστικής παραεξουσίας.

Θέλουν να μετατρέψουν την εθνική εορτή σε μαρξιστική φιέστα για να διασπείρουν την ημέρα εκείνη, τα λεπρώδη κατάλοιπα της νεκρής ιδεολογίας τους που δυστυχώς την πτωματώδη οσμή της αισθανόμαστε να περιχύνεται και να δηλητηριάζει την προσπάθεια του κυπριακού ελληνισμού για μια δίκαιη και εθνική λύση.

Προτάσσοντας από καιρού την ιδέα της λεγόμενης επαναπροσέγγισης, πέτυχαν, αντίθετα με όσα παραπλανητικώς διακηρύττουν, να οδηγήσουν την εγκλωβισμένη στους κομματικούς μηχανισμούς των νεολαία, στην έσχατη αλλοτρίωση, στην έσχατη κατάπτωση, να υψώνουν σε γήπεδα και σχολεία τη μισητή τουρκική σημαία. Αυτό είναι το θλιβερό κατάντημα τους.

Βλοσυροί επιτελείς της πνευματικής λέπρας, κατά τον εύστοχο χαρακτηρισμό του μαρξισμού από τον Νίκο Καζαντζάκη, αφήστε την 28η Οκτωβρίου να εορτασθεί ελληνοπρεπώς και αποσυρθείτε στα σκοτεινά άνδρα σας. Αφήστε την μαθητειώσα νεολαία μας να παρελάσει με το αγέρωχο ύφος της υψώνουσα στον ουρανό μας την ελληνική σημαία, αφήστε επιτέλους τους έλληνες να κοινωνήσουν του ηρωικού πνεύματος δια του οποίου ο Ελληνικός Στρατός απωθώντας με αλλεπάλληλες νίκες τον Ιταλό εισβολέα εισήλθε ελευθερωτής στους Αγίους Σαράντα, στο Αργυρόκαστρο και τη Χειμάρα. Τις πόλεις της Βορείου Ηπείρου μας που κείνται σήμερα σκλαβωμένες αφού οι νικητές του πολέμου, αναίσχυντα παρέδωσαν στους Αλβανούς. Όπως έπραξαν και για τη Κύπρο μας που αντί να τηρήσουν την υπόσχεση τους περί εθνικής αποκατάστασης μετά το πέρας του πολέμου, μεθόδευσαν την παράδοση της στους Τούρκους.

Η 28η Οκτωβρίου είναι ημέρα μνήμης των σκλαβωμένων πατρίδων μας αλλά και ημέρα μνήμης της άδικης και αισχρής συμπεριφοράς των συμμάχων μας που μετά το πέρας του πολέμου επέδειξαν κατά της Ελλάδος. Η συμβολή μας στη νίκη κατά του άξονος, πληρώθηκε με συρρίκνωση του εθνικού μας χώρου. Στο τέλος του πολέμου οι νικητές απέβαλαν το δημοκρατικό προσωπείο τους και άφησαν να φανεί εις όλη της την αποκρουστικότητα η αρπακτικότητα και η ατιμία. Αυτή είναι η ιδεολογία που έκτοτε επισκιάζει τη γη. Όμως καμία νύχτα δεν μπορεί να παραταθεί επ άπειρον.

Η αυγή σιμώνει. Ο ήχος των τυμπάνων, της οργισμένης στρατιάς που έρχεται μέσα από τα βάθη της εθνικής μνήμης, δονεί τη γη και τον πυρωμένο αέρα. Πάνω από τα συντρίμμια ενός εσωτερικώς καταρρέοντος κόσμου θα υψωθούν τα φλογερά λάβαρα της νίκης. Και θα ακούσουν πάλι την ιαχή της εφόδου στους αιματοβαμμένους δρόμους των η δοξασμένη Χειμάρα μας και η Κερύνεια μας η λατρεμένη. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ

Ε.ΛΑ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: