Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2008

Όλα καλά

Ουσιαστικά εξαφανισμένοι οι αναρχικοί μετά το χθεσινό κάζο σε Πάτρα, Λάρισα, Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Παρά το ότι είχαν την ευκαιρία με τις σημερινές απεργίες, στις περισσότερες πόλεις αναγκάστηκαν να κρυφτούν. Περιορισμένα επεισόδια αναρχικών - αστυνομίας σε διάφορες πόλεις, μεμονωμένες συγκρούσεις πολιτών με αναρχικούς (Αθήνα, Ξάνθη, Πρέβεζα) και κομμουνιστών με αναρχικούς (Θεσσαλονίκη, Χίος).

Αργά αλλά σταθερά επανέρχεται η τάξη, και γι' αυτό οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους τρεις χιλιάδες Πατρινούς (χρυσαυγίτες κατά τον δήμαρχο Φούρα) που έσωσαν την τιμή της χώρας.

ΥΓ 1: Οι φήμες που κυκλοφορούν σε πολλές πόλεις για κάθοδο αναρχικών από Αθήνα συνήθως δεν στέκουν. Μπορεί να υπάρχει ανησυχία για την γνωστή συνήθεια του κουβαλήματος αναρχικών με ναυλωμένα (πολλές φορές από την νεολαία του Συνασπισμού) λεωφορεία αλλά αυτές οι φήμες κυκλοφορούν σε 15 πόλεις την ημέρα..
ΥΓ 2: Τα 60.000 μέλη έχουν αγγίξει σε μία μόλις μέρα τα group στο facebook που καταδικάζουν την στάση των αναρχικών. Ισχυρό μήνυμα προς όλους, εκτός άμα είναι και οι 60.000 χρυσαυγίτες...
ΥΓ 3: Θα δούμε απόψε άμα τελειώσαν τα επεισόδια οριστικά και αν έφτασε η ώρα να γράψουμε ένα ευχαριστήριο μήνυμα στον συρφετό της Άκρας Αριστεράς. Γιατί, για πολλούς λόγους, ένα "ευχαριστώ" τους αξίζει.

2 σχόλια:

Jack Reylan είπε...

Greece needs a neutralizing junta like during Crimea to prevent soviet access to the straits. Then they can scurry about in denial blaming Armenians, Jews or Albanians as these perfidious Trojan Horse diner people are wont to do. They never wash their hands, bodies, clothes or dishes, so we must close thier Islamo-Soviet temples in America before they riot here, too.

πατερούλης Στάλιν είπε...

Ρε μαγκάκια! Εσάς λέω ρε «αυτόπτες μάρτυρες»! Εσάς που πήρατε τα κανάλια μπροστά και ορκιζόσαστε, ορκιζόσαστε, ορκιζόσαστε! Εσείς που τα είδατε όλα! Ξέρετε την ποινή για ψευδορκία? Έχετε υπ’ όψιν σας ότι θα σας καλέσουν οι μπάτσοι για μάρτυρες στο δικαστήριο? Και μαλάκες θα είναι δηλαδή άμα δεν το κάνουν! Τώρα που αποδεικνύεται ότι τα πυρά δεν ήταν σκοπευμένα, που θα σταθείτε?
Θα σας ξεκολιάσουνε επί τρία! Οι μπάτσοι, οι ανθρωποφύλακες και οι ποινικοί! Δεν ξέρατε, δεν ρωτάγατε εκείνον τον κακομοίρη τον γιό του Βούτση? Πίπα -κώλο το πάνε το παλικάρι! Άντε τώρα για σκάντζα βάρδια! Οι μπάτσοι γιατί σκαλίσατε την σφηκοφωλιά! Οι ανθρωποφύλακες, γιατί πειράξατε τα «ξαδέλφια»! Οι ποινικοί , γιατί όλο και κάποιον συγγενή θα έχουν με καμένο μαγαζί! Με άλλα λόγια, μάγκες την πουτσήσατε κυριολεκτικά!!!
Υ.Γ. άντε βρε και μαζορέτες στα GAY PARADE του ΣΥΡΙΖΑ!!!!!!!!!