Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

Αστυνομία Μπανανίας

Το βουνό αποκαλύψεων σχετικά με τις μεταθέσεις στην αστυνομία, μοιάζει με σωρεία γενικοτήτων όταν παρουσιάζεται στα τηλεοπτικά κανάλια. Λόγω έλλειψης χρόνου σπάνια ασχολούνται συγκεκριμένα με τις καταγγελίες του ΔΗ.ΣΥ (που μετά από ένα χρόνο θυμήθηκε ότι είναι αντιπολίτευση). Οι καταγγελίες όμως είναι συγκεκριμένες και τρομακτικές:
  • Μετά από έλεγχο του Ουλαμού Προλήψεως Εγκλημάτων Λεμεσού σε λέσχη που πρόσκειται στο ΑΚΕΛ, μέλη του ΟΠΕ δέχθηκαν απειλές από τον φρουρό της Λέσχης ότι θα φροντίσει ώστε να απομακρυνθούν. Τα συγκεκριμένα μέλη πράγματι μετατέθηκαν στο σύνολο τους και απομακρύνθηκαν από τον ΟΠΕ. Ο Βοηθός Υπεύθυνος του ΟΠΕ Λεμεσού, ο οποίος είχε μετατεθεί στην Λεμεσό πριν μόλις δύο μήνες και επίσης συμμετείχε στην συγκεκριμένη επιχείρηση, μετατέθηκε πίσω στην Πάφο. Αντίθετα, στενό συγγενικό πρόσωπο του φρουρού της λέσχης μετατέθηκε στον ΟΠΕ Λεμεσού.
  • Όλοι οι Αστυνομικοί Διευθυντές ελέγχονται από το ΑΚΕΛ.
  • Διαλύθηκε το Γραφείο Συλλογής Πληροφοριών και στην θέση του δημιουργήθηκαν κλιμάκια πληροφοριών στα ΤΑΕ. Όλα τα κλιμάκια απαρτίζονται από άτομα που ελέγχονται από το ΑΚΕΛ.
  • ΥΑΜ, ΟΠΕ, ΤΑΕ, ΤΜΑ και ΚΥΠ ελέγχονται τώρα πλήρως από άτομα που πρόσκεινται στο ΑΚΕΛ. Το ίδιο συνεχίζει να ισχύει και για την ΥΚΑΝ.
  • Κλιμάκιο του ΑΚΕΛ σε συνεργασία με μέλη της Υπηρεσίας Πληροφοριών εξέτασαν έναν προς έναν τους αστυνομικούς ώστε να προωθηθούν μόνο ημέτεροι και να ελεγχθούν όλα τα νευραλγικά πόστα της αστυνομίας.
Συμπολίτευση (ΕΔΕΚ, Οικολόγοι), πρακτικά συμπολίτευση αλλά επίσημα αντιπολίτευση (ΔΗ.ΣΥ) και αντιπολίτευση (Ευρωπαϊκό Κόμμα) έχουν ήδη καταγγείλει τις αναξιοκρατικές αλλαγές. Σύντομα θα αναγκαστεί να τις καταδικάσει και η ομάδα Καρογιάν που διοικεί το ΔΗ.ΚΟ, αφού θα συρθεί από την βάση της και τους πολλούς ΔΗΚΟικούς αστυνομικούς που έχουν αδικηθεί.

3 σχόλια:

Sike είπε...

για την αποδυνάμωση των ΟΠΕ, είπαν ότι ο λόγος ήταν η πολλή συναναστροφή με άτομα του υποκόσμου και ότι οι «επιτυχίες» τους (φρουτάκια, τζόγος, κτλ) ήταν προϊόν σχετικής πληροφόρησης και συναναστροφής.

και για να κάμω το δικηγόρο του διαβόλου, επί κυβέρνησης ΔΗΣΥ, πού ήταν μετατεθιμένοι οι Ακελικοί αστυνομικοί, οέο; Και ποιοι ηγούνταν των «νευραλγικών» πόστων;

Ο ΔΗΣΥ τώρα φωνασκεί και κατσιαρίζει για πράγματα που ο ίδιος έκανε επί διακυβέρνησής του, εξ ου και γνωρίζει τόσο καλά ποιος μετατεθιμένος πρόσκειται πού.

Όλοι τα ίδια και τα απαράλλαχτα κάνουν όταν κυβερνούν, απλώς βρήκε τώρα ευκαιρία με τις επικείμενες εκλογές ο ΔΗΣΥ να σηκώσει ττόζι για να χαίρονται τα 800,000 αμνοερίφια ότι υπάρχει αντιπολίτευση.

Mε αντιπολίτευση υπάρχει, με τίποτε. Τζιαι ο Ιωνάς με τον Γιαννάκη τον Θωμά να παν έσσω τους τζιαι να μεν μας περιπαίζουν ότι ΤΑΧΑ μου τσακκώνουνται σφόδρα που ούλλα τα κανάλλια. Πρήχτηες, άχρηστοι.

Ανώνυμος είπε...

Touti i kritiki akougete apo polla atoma poy sevome alla prepei na pw oti den me vriskei 100% simfono.

Einai gnosto to provlima tou rousfetiou stin Kypro kai den einai kati kainourio vevaia. To exoun kanei oloi. H simerini katastasi wstoso einai protognori.

O DISI exei kanei anaksiokratikes allages stin astinomia sto parel8on alla den tin exei eleksei pote ston va8mo pou tin elegxei simera to AKEL, mesa se molis enan xrono eksousias. 'H na 8imi8oume ton 8ok opou osoi den proskeinte sto AKEL kai arni8ikan na entax8oun stin PEO eksanagkastikan se paretisi?

Yparxoun apeira paradeigmata. Nio8o pos opote leme oti kai o DISI ekane ta idia sto AKEL trivoun ta xeria tous, epeidi pernaei i eikona oti den ginete skandalo alla "mia apo ta idia". Kai ta gegonota tou telefteou xronou den einai aplos mia apo ta idia..

sxiz

Sike είπε...

έχεις δίκαιο για τη νέα τάξη πραγμάτων

αυτό που με ενοχλεί είναι ότι αυτοί που φωνάζουν και κάνουν τους θιγμένους και τους μαλλωμένους που τα ράδια τζιαι τα κανάλια, εν ούλλη μέρα μαζί τζιαι τρων τζιαι πίνουν τζιαι ανταλλάσσουν γκόμενες.

επίσης με ενοχλεί που shίζεται και οδύρεται ο ΔΗΣΥ για την εσωτερική διακυβέρνηση, επειδή προφανώς εν του περνά να πει τίποτε πας το Κυπριακό. Δέρνεται τζιαι ωρύεται για τα εσωτερικά, για να ξηχάννει ο κόσμος ότι στο εθνικό θέμα είναι ίσως και χειρότερος που το Ακελ.