Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2009

Ωρέ τι είναι η σάτιρα τελικά;

Από το Υγρό Πυρ

Μετά από μακροχρόνια έρευνα επί του θέματος που διεξήγαγε το επιστημονικό team του Υγρού Πυρός, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι η σάτιρα αποτελεί το άλλοθι των σύγχρονων δοσίλογων κουκουλοφόρων της αριστεράς που χρησιμοποιούν την τέχνη και τη σάτιρα, ώστε να περνούν την γκεμπελικού επιπέδου προπαγάνδα τους, ως κοινοί και γνήσιοι φασίστες και ρατσιστές που είναι αυτοί οι ψευτοπροοδευτικοί και θολοκουλτουριάρηδες αριστεροί με τις δεξιές τσέπες.

Σήμερα δε σε βρίζουν και δεν προσπαθούν να σε εξαφανίσουν στα φανερά αν διαφωνείς μαζί τους, φοράνε τη μάσκα και την κουκούλα της τέχνης και της σάτιρας, για να πετύχουν το σκοπό τους υπογείως και με χτυπήματα κάτω από τη μέση, μιας και η τέχνη όπως και η σάτιρα, δεν έχουν όρια, βλέπετε... ..

Φυσικά αν τυχόν κάποιος χρησιμοποιήσει την σάτιρα, σατιρίζοντας τους, τότε χάνουν το νερό από το αυλάκι και τ'αστέρια από τον ουρανό γιατί τους έχουν μάθει διαφορετικά. Παράδειγμα, τα 5 σατιρικά καθαρά βίντεο που έχω φτιάξει για το ΣΥΡΙΖΑ και που έπεσαν μέσα σε 2 άντε 3 μέρες από φλαγκς των ψευτοδημοκρατών αυτών που πιστεύουν σε τέχνες και σάτιρες χωρίς όρια και τ'αρχίδια μου κουνιούνται.... Αν είχα φτιάξει δηλαδή και 1765 βίντεο και αυτά θα είχαν πέσει. Μα τι συζητάμε τώρα, η σάτιρα είναι για τους άλλους μόνο, όχι για εκείνους και τα όρια της τέχνης δεν υπάρχουν γιατί απλά και τέχνη όπως και η σάτιρα δική τους εφεύρεση είναι και αποκλειστικό προνόμιο, τι μπρίκια κολλάμε; Κάπως έτσι σκέφτονται οι θολοκουλτουριάρηδες και οι ψευτοπροοδευτικοί της αριστεράς.

Αλλά το χειρότερο δεν είναι αυτό. Το χειρότερο είναι ότι οι μάγκες αυτοί επικαλούνται και τους αρχαίους ημών προγόνους! Κύριε σου λέει, ο Αριστοφάνης γαμούσε τα πρέκια του Ευριπίδη στη σάτιρα και όχι μόνο αυτού βέβαια...

Από την άλλη πόση πλύση εγκεφάλου μας έκαναν, θυμάστε, με το αλβανικό σούπερ παιδί βιολί Οντίν Τσενάι (μας παρουσιάστηκε και σαν Οδυσσέας, όπως όλοι οι συμπατριώτες του, Κώστας, Γιάννης, Μιχάλης, Χρίστος, Γιώργος, Νίκος, Θανάσης, Μπάμπης κλπ αντί για Arben, Besim, Ditmir, Fatmir, Jetmir, Lulzim, Mergim, Valdrin, Zamir κλπ, όλοι με πλαστά χαρτιά ή χωρίς καθόλου χαρτιά) το οποίο αλβανικό σούπερ παιδί βιολί αυτό, έπρεπε με το ζόρι να σηκώσει τη σημαία (μα αυτοί οι αριστεροί καίνε τη σημαία και τη θεωρούν κωλόπανο, προς τι αυτή η πρεμούρα ο Ουγκαγκαμπούμπου να σηκώσει τη σημαία?

Προφανώς ήθελαν να τη μαγαρίσουν στα χέρια των Αλβανών Ουγκαγκαμπούμπου,) γιατί βλέπετε ο Ισοκράτης είπε πως "Έλληνες εισί οι της ημετέρας παιδείας μετέχοντες" ... ερμηνεύοντας τη φράση αυτή πως όσοι μπουνταλάδες ήλθαν λαθραία στην Ελλάδα, έγιναν αυτομάτως και Έλληνες γιατί πάνε σε Ελληνικό σχολείο!!! Ναι έγινε Έλληνας ο Οντίν Τσενάι και ο Ουγκαγκαμπούμπου χαχαχα

Φυσικά ξεγελούν και αποκρύπτουν από τους αμόρφωτους, πως ο Ισοκράτης αναφερόταν στους Έλληνες των Πόλεων Κρατών της Ελλάδας που δεν υπήρχε τότε σαν κράτος και ήθελε με αυτό τον τρόπο να τους θυμίσει ότι ανήκουν όλοι αυτοί οι Έλληνες των Πόλεων Κρατών σε ένα Έθνος, το Ελληνικό Έθνος που θα έπρεπε να ενωθεί και σαν οντότητα, αν θα ήταν δυνατόν, σε ένα νέο κράτος, την Ελλάδα και να πάψουν οι μεταξύ των Ελλήνων πόλεμοι.

Έτσι λοιπόν οι τύποι αυτοί της αριστεράς επικαλούνται όποτε θέλουν και ερμηνεύουν όπως θέλουν επίσης τους αρχαίους ημών προγόνους, είτε τον Αριστοφάνη, είτε τον Ισοκράτη, είτε το Σωκράτη είτε τον Επίκουρο είτε τον Αριστοτέλη είτε τον Πλάτωνα κλπ.

Και είναι τόσο χαραμοφάηδες που αν τυχόν επικαλεστεί και ένας πατριώτης τους αρχαίους ημών προγόνους, τότε αυτομάτως πρόκειται για "Ελληναρά", “φασίστα” και “ρατσιστή” που έχει ψώνιο με την ανωτερότητα του Ελληνικού DNA, βεβαίως βεβαίως....

Ρε οι μάσκες σας έχουν πέσει προ πολλού ρε καμένοι. Ποιον νομίζετε ότι κοροϊδεύετε πλέον; Μα τι βλαμμένοι και κυρίως υποκριτές και συμφεροντολόγοι θεέ μου... Και η πλάκα είναι ότι όταν τους πας στα δικαστήρια για τη σάτιρα – προπαγάνδα τους, που ο Γκέμπελς θα γινόταν μοναχός στο Άγιον Όρος από ντροπή, τότε θυμούνται τον Αριστοφάνη και τον Επίκουρο τρομάρα τους, όταν όμως εκείνοι στέλνουν τον Πλεύρη στα δικαστήρια επειδή αυτός δεν έχει δικαίωμα να αντιπαθεί τους εβραίους, τότε μιλάνε για Ελληναράδες χαχαχα! Ρε σεις θολοπροοδευτικάκια, όλα σας συμπαθείτε τις φακές και τις μπάμιες?

Δεν υπάρχουν σχόλια: