Δευτέρα 20 Αυγούστου 2007

Jungle Report

Συνιστώ ανεπιφύλακτα το blog http://jungle-report.blogspot.com/ σε όλους. Όσο το δυνατόν πιο γρήγορα μην διαβάσετε απλώς αυτό το blog, μελετήστε το! Θα πείσει και τους πιο δύσπιστους για το ποιοι είναι οι εχθροί του ΛΑ.Ο.Σ αλλά και όσους από εμάς θα ψηφίσουμε το ΛΑ.Ο.Σ ως λύση ανάγκης (λόγω της έλλειψης κόμματος που μας εκφράζει περισσότερο) ότι αυτή η απόφαση μας είναι πέρα για πέρα σωστή. Στο jungle-report.blogspot.com λοιπόν:
- Επιτίθονται χωρίς ίχνος ανθρωπιάς στον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο μια μέρα μετά από το ταξίδι του στις ΗΠΑ όπου θα δώσει μία δύσκολη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
- Κατηγορούν Χριστόδουλο και ΛΑ.Ο.Σ ότι αδιαφορούν για "τον φτωχο, τον μεταναστη, τον Αλβανο, τον αλλοθρησκο" λες και έστω και όλοι μαζί ενωμένοι έχουν βοηθήσει έστω και στο 1/1000 όσους φτωχούς και μετανάστες έχει βοηθήσει η εκκλησία φέτος μόνο.
- Επιτίθεται στον Άδωνι Γεωργιάδη αλλά κυρίως στην εφημερίδα Ελεύθερος Κόσμος και στον ιστορικό Κ. Πλευρή οι οποίοι θα δικαστούν σύντομα, ο κ. Πλευρής για βιβλίο στο οποίο επιτίθεται στους Εβραίους και ο Ελεύθερος Κόσμος επειδή πρόβαλε το βιβλίο. Ανεξάρτητα από το τι γράφει (δεν το έχω διαβάσει οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη) συγχρόνως δικάζονται η ελευθερία άποψης και διακίνησης ιδεών, ελευθερίες που προφανέστατα οι συντάκτες του ιστολογίου δεν υποστηρίζουν.
- Υπερασπίζεται έντονα τον δικομματισμό απαιτώντας την μη είσοδο του ΛΑ.Ο.Σ στη βουλή.
- Με κατηγορίες για φασισμούς, ρατσισμούς και ξενοφοβίες προσπαθούν απελπισμένα να σταματήσουν την δυναμική που έχει δημιουργήσει το ΛΑ.Ο.Σ και να αποτρέψουν την είσοδο ενός σχηματισμού με πατριωτικές ανησυχίες στο κοινοβούλιο για πρώτη φορά μετά από την εποχή της ΠΟΛ.ΑΝ και του ΔΗ.ΚΚΙ, ώστε η βουλή να παραμείνει υπό τον έλεγχο του δικομματισμού και των υπερασπιστών των αντιεξουσιαστών που στεγάζονται στον Συνασπισμό.
- Με περηφάνια γράφτηκε ότι ολόκληρα άρθρα τους έχουν διαβαστεί από το Άστρα FM. Όσοι ξέρουν από Κύπρο γνωρίζουν τι είναι το Άστρα FM.
- Για τους πιο ψαγμένους: Εκτός από το link για το "Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι" έχουν αναφορές που δείχνουν ότι είναι σε άμεση επαφή με την οργάνωση. Για όσους δεν γνωρίζουν, το παρατηρητήριο είναι η οργάνωση που πρωτοστατεί σταθερά στις μηνύσεις και στην δυσφήμηση της Ελλάδας στο εξωτερικό. Στα πιο πρόσφατα επιτεύγματα τους είναι η μήνυση κατά της εφημερίδας "Ελεύθερος Κόσμος" (και της ελευθερίας του Τύπου) αλλά και η μήνυση κατά του πρέσβη της Ελλάδος που τόλμησε να πει ότι τα Σκόπια δεν είναι Μακεδονία και έχουν εδαφικές διεκδικήσεις απέναντι στην Ελλάδα. Αυτές είναι μόνο μερικές από τις μηνύσεις που έχει προβεί το παρατηρητήριο υπέρ των Σκοπίων που ονομάζουν Μακεδονία, των μουσουλμάνων της Θράκης που βαφτίζουν Τούρκους, των αλυτρωτικών βλέψεων των Αλβανών στην Ν. Ήπειρο και των Τούρκων στο Αιγαίο και πολλά άλλα.

Το συγκεκριμένο blog θα μπορούσε κάλλιστα να είναι προπαγανδιστικό όργανο του ΛΑ.Ο.Σ, φανερώνοντας ποιοι είναι πραγματικά αυτοί που δεν θέλουν την είσοδο του κόμματος στην βουλή. Αυτό έχουν καταλάβει και κάποιοι υπερασπιστές του blog αλλά, ευτυχώς για το ΛΑ.Ο.Σ, οι δημιουργοί του αδυνατούν να το καταλάβουν απαντώντας: "Απορώ με ορισμένους φίλους που εμμένουν στην άποψη πως κάνουμε διαφήμιση στον Καρατζαφέρη και το μαγαζί του. Απορώ." Ας συνεχίσουν λοιπόν να κατηγορούν το ΛΑ.Ο.Σ στις ίδιες σελίδες που τραγουδούν το "μπουρλότο και φωτιά σε κράτος κι αστυνόμους" και μετά ας μετρήσουν τα κουκιά τους.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζω όλα τα πόστς και συμφωνώ απολύτως μαζί σου ! Μπράβο ! Τα γράφεις πολύ ωραία !

Νίκος Αθήνα

Κωνσταντίνος είπε...

Να' σαι καλά φίλε μου

Ανώνυμος είπε...

Το jungle report το διαβάζω τακτικά εδώ και πολύ καιρό. Κατά τη γνώμη μου αποτελεί ένα από τα καλύτερα μπλογκ του ελληνικού διαδικτύου και προσφέρει πάρα πολλές πληροφορίες παραθέτοντας πάντα αποδείξεις για τη βρωμιά που κρύβεται στον ακροδεξιό χώρο.

Εσύ εδώ απλά συκοφαντείς και αερολογείς χωρίς να παραθέτεις ούτε μισό στοιχείο, πράγμα που σε καθιστά ανίκανο να αντικρούσεις τα γραφόμενα του jungle report και γι αυτό ακριβώς το λόγο η επίθεση που προσπαθείς να κάνεις πέφτει ανεπιτυχώς στο κενό.

Παναγιώτης

Ανώνυμος είπε...

Όπως ακριβώς τα λες είναι φιλαράκι. Με τη διαφορά ότι καμιά συκοφάντηση δεν προσπαθώ να κάνω. Το συγκεκριμένο blog παράγει διπλό έργο. Πρώτα για εσάς και μετά για τους υπόλοιπους. Για εσάς δίνει ένα χώρο να συζητάτε "τη βρωμιά που κρύβεται στον ακροδεξιό χώρο", να τραγουδάτε συμπαθητικά τραγουδάκια για την φωτιά που θέλετε να βάλετε στους μπάτσους, να βρίζεται τον Αρχιεπίσκοπο την μέρα που πάει να παλέψει για την ζωή του κτλ. Κοινά ενδιαφέροντα όλα αυτά για το ΣΥΡΙΖΑ, θα περνάτε καλά σίγουρα.

Κατά τα άλλα υπάρχει και ένα 97% που δεν θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό το 97% τολμώ να πω ότι στην πλειοψηφία του δεν ονειρεύεται να βάλει φωτιά στο κράτος όπως λέει το τραγουδάκι, δεν θα δει με όση συμπάθεια βλέπει η παρέα σας τα άρθρα εναντίον του Αρχιεπισκόπου σε αυτή την δύσκολη για την ζωή του περίοδο, άμα έχει ψαχτεί και λίγο και ξέρει για το Παρατηρητήριο θα αναρωτηθεί ποια η σχέση του με το blog κτλ.

Με απλά λόγια λοιπόν, καμία συκοφάντηση δεν κάνω, εγώ κάνω διαφήμιση με την ελπίδα να διαβάσουν εκείνο το blog όσο το δυνατόν περισσότεροι. Και μετά ας κρίνουν..

Ανώνυμος είπε...

".....να τραγουδάτε συμπαθητικά τραγουδάκια για την φωτιά που θέλετε να βάλετε στους μπάτσους, να βρίζεται τον Αρχιεπίσκοπο την μέρα που πάει να παλέψει για την ζωή του κτλ. Κοινά ενδιαφέροντα όλα αυτά για το ΣΥΡΙΖΑ, θα περνάτε καλά σίγουρα....."

Αυτά πουθενά δεν τα έχω δει στο jungle report.
Μου αρέσει κιόλας που λες ότι δεν συκοφαντείς.

Αποκλείω τον ισχυρισμό σου το μπλογκ αυτό να είναι υπέρ του ΣΥΝ. Αν διαβάσεις τη γνώμη που έχουν για τα κόμματα θα καταλάβεις. Επίσης υπάρχει και ένα 97% του εκλογικού σώματος που δεν θέλει να δει το ΛΑΟΣ στη βουλή και αυτούς νομίζω πως εκφράζει το συγκεκριμένο μπλογκ.

Παναγιώτης

Κωνσταντίνος είπε...

Το θέμα για τον Αρχιεπίσκοπο είναι πρόσφατο, μπορείς να το διαβάσεις όπως και τα σχόλια του. Για το τραγουδάκι πρέπει να ψάξεις και λίγο στα παλιότερα θέματα (3η-4η σελίδα νομίζω άμα το ψάξεις χρονολογικά).

Θα ήθελα να δω που έχει ειπωθεί κάτι εναντίον του Συνασπισμού και που υπάρχουν θέσεις που δεν εκφράζουν τον Συνασπισμό. Αντιθέτως θα συνιστούσα να το ψάξεις λίγο παραπάνω, θα βρεις, συντάκτες να δηλώνουν ότι ανήκαν στο ΚΚΕ εσ. (κόμμα που σήμερα ανήκει στο ΣΥΡΙΖΑ), θα βρεις άτομα που λένε ότι ανήκουν σε κινήσεις που πρόσκεινται στον Συνασπισμό κτλ.

Για το τέλος θα συνιστούσα και δημοσκόπηση των ημερών κατά την οποία το 72% δηλώνει ότι θέλει 5κομματική βουλή.

Απάντησα σε όσα επιχειρήματα έθεσες, άμα πραγματικά αυτά που γράφεις είναι λόγω αφέλειας και όχι επειδή προσπαθείς να προστατέψεις ένα ιστολόγιο που διαφημίζω (και δεν συκοφαντώ) ελπίζω να κατανοήσεις και ότι έχω πει βρίσκεται μπροστά σου άμα θέλεις να το ψάξεις, μόνο λίγα κλικ μακρυά.