Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2007

Όργανο ανθελλήνων η Φιλελεύθερη Συμμαχία;

Ευχάριστα νέα για όσους μισούν την Ελλάδα η παρουσία ακόμα ενός κόμματος με τα ίδια εθνικά πιστεύω με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α (δυσάρεστα βέβαια για τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α, απ' την δική του δεξαμενή ψηφοφόρων τραβά ψήφους). Η Φιλελεύθερη Συμμαχία ακολουθεί τα χνάρια των προηγούμενων φιλελεύθερων κομμάτων στην Ελλάδα (και Κύπρο) με την ακραία αντεθνική της στάση.

Συγκεκριμένα, στην λίστα επικρατείας της Φιλελεύθερης Συμμαχίας συμμετέχει ο πασίγνωστος Π. Δημητράς, για τον οποίον έχω κάνει αναφορά και στο παρελθόν. Επάγγελμα του κυρίου εδώ και πολλά χρόνια είναι να κάνει μηνύσεις εναντίον Ελλήνων πατριωτών και ελληνικών εθνικών συμφερόντων. Δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να πείσει σχετικά με την Μακεδονία, χωρίς να μένει πίσω σε μηνύσεις υπέρ του Αλβανικού μεγαλοϊδεατισμού, του Τουρκικού επεκτατισμού κτλ ενώ είναι φανατικός υποστηρικτής υπαρκτών και ανύπαρκτων μειονοτήτων στην χώρα μας. Στα πιο πρόσφατα έργα του συγκαταλέγονται δύο μηνύσεις κατά της Ελευθερίας του Τύπου (θεωρεί περιεχόμενο άρθρων ρατσιστικό και μηνύει εφημερίδα επειδή δημοσίευσε ενυπόγραφη επιστολή δικηγόρου που υπερασπίζεται βιβλίο που επίσης θεωρεί ρατσιστικό!!!) και μήνυση εναντίον πρέσβη στην Ε.Ε. επειδή τόλμησε να πει ότι οι Σκοπιανοί έχουν εδαφικές διεκδικήσεις απέναντι στην Ελλάδα!

Επίσης, στην ιστοσελίδα της Φιλελεύθερης Συμμαχίας αρθρογραφεί ο επίσης πασίγνωστος Π. Βοσκόπουλος, στέλεχος της οργάνωσης των Σκοπιανών της Ελλάδος "Ουράνιο Τόξο". Η οργάνωση θεωρείται από πολλούς ότι προωθεί τις εδαφικές διεκδικήσεις κατά της Ελλάδας ενώ η ίδια ισχυρίζεται ότι υπάρχει μεγάλη μειονότητα ψευτο "Μακεδόνων" στην χώρα μας, παρά το ότι στις εκλογικές αναμετρήσεις συνήθως συμμετέχει μαζί με οργανώσεις της Άκρας Αριστεράς και πάλι συγκεντρώνει ελάχιστες ψήφους. Στην ιδρυτική συγκέντρωση της Φιλελεύθερης Συμμαχίας μίλησε ακόμα ένα στέλεχος της οργάνωσης, ο Πέτρος Βασιλειάδης. Χαρακτηριστικό είναι και το ότι ιδρυτικό στέλεχος της Φιλελεύθερης Συμμαχίας είναι ο Σκοπιανός (ή φιλοΣκοπιανός) Γ. Μπούρχας που αρθρογραφεί στον τύπο αλλοιώνοντας της ιστορία και υπερασπιζόμενος ότι οι Σκοπιανοί αποτελούσαν πλειοψηφία στην Ελληνική Μακεδονία, ζητώντας μάλιστα έμμεσα "να αποκατασταθεί η αρχική αδικία", δηλαδή να δοθεί η Θεσσαλονίκη στα Σκόπια!

Όλες αυτές οι αποκαλύψεις έγιναν στο ιστολόγιο Ελλάς! Πάντως πρέπει να παραδεχθώ ότι με τα συγκεκριμένα στελέχη η Φιλελεύθερη Συμμαχία θυμίζει περισσότερο όργανο ξένου κράτους παρά ένα γενικά αντεθνικό κίνημα όπως οι προκάτοχοι της.

1 σχόλιο:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

ελα ρε συ...Και καπου αλλου τα ειχα διαβασει αυτα και νομιζα οτι γραφουν μαλακιες...
Οποτε ισχυουν...
Κοιτα να δεις τι γινεται...