Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2007

Βυθίσατε το ΛΑ.Ο.Σ

Εκβιασμοί και απειλές μελών και ψηφοφόρων σε όλη την Ελλάδα, απόπειρες απόσπασης στελεχών άλλοτε επιτυχημένες και άλλοτε όχι, βίαιη επίθεση τραμπούκων σε εκλογικό περίπτερο με τραυματισμούς στο Αγρίνιο, βανδαλισμοί γραφείων στην Καρδίτσα, προσπάθεια εκφοβισμού μελών και φίλων στην Μαγνησία και ακόμα υπάρχουν μέρες μέχρι τις εκλογές. Τι θα γινόταν αν έστω και ένα από όλα αυτά γινόταν εις βάρος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, κόμματος με τα ίδια ποσοστά με το ΛΑ.Ο.Σ; Αλλά για το ΛΑ.Ο.Σ όλοι οι κατ' επίφαση υπέρ δημοκράτες και στην πραγματικότητα φασίστες σιωπούν.

Πεντακομματική βουλή τώρα!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εμδεν το ξέρεις ρε φίλε... μόνο οι αριστεροί έχουν δικάιώματα στην ελλάδα... αν είσαι δεξιός σου καίνε το βιβλιοπωλείο οι αναρχικοί και σου κάνει και τσαμπουκά στα κανάλια ο παπασταμούλης!!

Κωνσταντίνος είπε...

Σύντροφε διαγραμμένε ανώνυμε, δεν είναι ότι δεν τα ξέρω "καλά τα πράγματα", απλώς επιλέγω επειδή δεν είμαι 9 χρονών να μην γράψω ότι οι μεν περνούσαν τυχαία (σκέφτονταν να ψηφίσουν ΛΑΟΣ και πλησίασαν χωρίς να προκαλέσουν;) και ο δεν (επειδή ένας ήταν ο εμπλεκόμενος από εδώ, μην το ξεχνάς) είχε το τασάκι στην τσέπη μπας και χρειαστεί σε σκηνικό. Δεν γράφω χιουμοριστικές παιδικές ιστορίες φαντασίας.