Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2007

Δεν έχουν τον Θεό τους στο ΠΑΣΟΚ!

Η αλητεία του ΠΑ.ΣΟ.Κ δεν έχει όρια! Ειλικρινά κάποια πράγματα δεν βρίσκεις εύκολα λόγια να τα περιγράψεις. Το θέμα με τον Άρειο Πάγο και την Φ. Γενηματά είναι ένα από αυτά. Η ψεύτικη απόπειρα του ΠΑ.ΣΟ.Κ να την εντάξει στο ψηφοδέλτιο του κόμματος είχε έναν και μόνο σκοπό: Να δημιουργήσει κλίμα πόλωσης όταν της απαγορευθεί από τον Άρειο Πάγο να συμμετάσχει, καταγγέλλοντας τις σχέσεις Νέας Δημοκρατίας - Δικαιοσύνης. Ο άθλιος Ν. Αθανασάκης είπε: "Η σημερινή απόφαση του Αρείου Πάγου είναι απαράδεκτη αδιανόητη και προκλητική. Είναι δικαστικό πραξικόπημα. Ο Αρειος Πάγος δεν προστάτευσε σήμερα το θεσμικό κύρος και την ανεξαρτησία του. Ενεπλάκη ενεργά στην προεκλογική αντιπαράθεση αποκλείοντας από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ την επικεφαλής του, Φώφη Γεννηματά, για δήθεν τυπικούς λόγους. Για μια ακόμα φορά γίνεται αντιληπτό ότι το πρόβλημα της δικαιοσύνης στην Ελλάδα είναι βαθύ και εξαιρετικά κρίσιμο. Υπάρχει πρόβλημα Δημοκρατίας και Κράτους Δικαίου. Η αποκατάσταση των θεσμών θα είναι το πρώτο μέλημα της νέας κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ." Η ακόμα πιο άθλια (την συμπαθούσα κιόλας μέχρι χθες) Φ. Γεννηματά δήλωσε: "Έχουμε να κάνουμε με μια παλιά, πολύ παλιά και αδίστακτη δεξιά. Ο δημοκρατικός κόσμος της χώρας θα πρέπει να αντιδράσει. Υπομονή, έμειναν μόνο δεκαπέντε μέρες. Δύναμη και αισιοδοξία."

Απαράδεκτη, αδιανόητη και προκλητική απόφαση. Δικαστικό πραξικόπημα. Πρόβλημα Δημοκρατίας. Πολύ παλιά και αδίστακτη Δεξιά. Και τόσοι άλλοι βαριοί χαρακτηρισμοί. Γιατί; Επειδή ο Άρειος Πάγος είπε αυτό που ήξεραν ότι θα έλεγε! Εξυβρίζουν και κατασυκοφαντούν την -ήδη πληγωμένη- Ελληνική Δικαιοσύνη για να εξυπηρετήσουν μικροπολιτικές σκοπιμότητες. Να αρχίσουν να τρώνε και πάλι αυτοί με χρυσά κουτάλια και να διώξουν τους άλλους που τους τα στέρησαν προσωρινά! Μοναδικός χαμένος η Δικαιοσύνη και οι θεσμοί αυτής της χώρας, μόνο και μόνο για να παίξει το ΠΑ.ΣΟ.Κ το βρώμικο παιχνίδι του!

Τι ξέχασαν και αποκαλύφθηκε η υποκρισία τους; Να κατεβάσουν από την ιστοσελίδα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αθηνών - Πειραιώς την συνέντευξη που παραχώρησε η Φ. Γεννηματά πριν από λιγότερο από ένα χρόνο στον Alpha 98.9! Την συνέντευξη που πριν από λιγότερο από ένα χρόνο η ίδια η Φ. Γεννηματά, που σήμερα μιλάει για αδίστακτη Δεξιά, αναγνώριζε ότι δεν μπορεί να είναι υποψήφιος βουλευτής λέγοντας: "Οι Νομάρχες έχουμε συνταγματικό ασυμβίβαστο και δεν μπορούμε να είμαστε υποψήφιοι βουλευτές αν δεν λήξει η θητεία μας, ακόμα και αν παραιτηθούμε"!

Η μπόχα του σημερινού ΠΑ.ΣΟ.Κ δεν έχει τελειωμό. Τα τεχνάσματα τους, τα ψεύδη που ποτίζουν τον Ελληνικό λαό για να αναρριχηθούν στην εξουσία, δεν έχουν όρια. Δεν σταματάνε μπροστά σε τίποτα. Με το χέρι στην καρδιά ρε μάγκες, όποιος τύχει να το διαβάσει αυτό και σκοπεύει να τους ψηφίσει, πιστεύεται ότι τους ενδιαφέρει έστω και στο ελάχιστο για εμάς και την χώρα; Άμα καίγεται ολόκληρη η Ελλάδα και αρνούνται πεισματικά να δεχθούν αυτό που όλοι ξέραμε, ότι υπήρχε οργανωμένο σχέδιο, μόνο και μόνο για να κερδίσουν παραπάνω ψήφους; Άμα είναι έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν τέτοιες εκφράσεις για έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς, την Δικαιοσύνη, ξέροντας ότι έχουν άδικο, μόνο και μόνο για να κερδίσουν παραπάνω ψήφους; Αυτoί παίζουν το παιχνίδι τους και προχωρούν στο επόμενο ενώ η εμπιστοσύνη στο Κράτος και τους θεσμούς του γκρεμίζεται, το κακό που κάνουν μένει. Και σε δύο βδομάδες τρεις στους δέκα Έλληνες (και τέσσερις στους δέκα από όσους μπουν στον κόπο να ψηφίσουν) περίπου θα πάνε να τους πούνε μπράβο για όσα κάνουν;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Με βρίσκετε απολύτως σύμφωνο, αγαπητέ κύριε. Ειναι ένα κόμμα που έσυρε τη χώρα σε μεσαιωνικά σκοτάδια, δεκαετίες πίσω. Με την αναρρίχηση ανάξιων και επικίνδυνων. Μοναδικό τους όπλο ο νεποτισμός και η διαφθορά. Ανακαλέστε στη μνήμη σας διάφορους αστράτευτους και απάτριδες που κόπτονται για τη χώρα!