Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2007

Η Νέα Δημοκρατία και τα όργανα του Τουρκικού επεκτατισμού

Αν και είχα αναφερθεί στο θέμα των μειονοτικών υποψηφίων της Ν.Δ πριν λίγες μέρες η κατάσταση με αναγκάζει να επανέλθω. Στο προηγούμενο ποστ είχα ασχοληθεί κυρίως με τον Αχμέτ Ιλχάν, μη γνωρίζοντας πόσο προκλητικός ήταν ο Χατζή Ιμπράμ στην συνέντευξη του στο "Πρώτο Θέμα". Θαυμάστε λοιπόν τον υποψήφιο της Ν.Δ (και σίγουρο βουλευτή από την ερχόμενη Κυριακή) ο οποίος:
  1. Δηλώνει ότι δεν είναι Έλληνας αλλά Τούρκος.
  2. Λέει πως θα αγωνιστεί για την ανατροπή της συνθήκης της Λοζάνης που κάνει ξεκάθαρο λόγο για Μουσουλμανική μειονότητα.
  3. Κατηγορήθηκε στο παρελθόν από τους μουσουλμάνους ότι "αποσπούσε χρήματα για να διασφαλίσει την καλή μεταχείριση τους από το Τουρκικό προξενείο".
  4. Υπερασπιστής στα δικαστήρια και εξέχων μέλος της "Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης", παράνομης οργάνωσης σύμφωνα με τον Άρειο Πάγο (με ξεκάθαρη αιτιολόγηση μάλιστα, ότι εξυπηρετούν τα συμφέροντα ξένου κράτους εντός της Ελλάδας)!
  5. Οι Έλληνες μουσουλμάνοι τον κατηγορούν ότι προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα τρομοκρατίας στους Πομάκους της Θράκης, να κλείσει τις νόμιμες οργανώσεις τους και να τους αναγκάσει να δηλώνουν Τούρκοι και όχι Έλληνες!
  6. Ζητάει να μην διορίζονται οι μουφτήδες από το Ελληνικό κράτος αλλά να εκλέγονται (ώστε να είναι ελεγχόμενοι από την Τουρκία), παρά το ότι στην ίδια την Τουρκία οι μουφτήδες διορίζονται και δεν εκλέγονται!
  7. Δηλώνει ότι δεν υπάρχουν Έλληνες μουσουλμάνοι, οι μουσουλμάνοι δε που αρνούνται να εκτουρκιστούν από την προπαγάνδα της Τουρκίας "θέλουν να κάνουν κακό στην μειονότητα" και οφείλονται σε μία "παρακρατική δραστηριότητα που επιθυμεί να δημιουργήσει μία εθνική ταυτότητα που στην πραγματικότητα δεν υπάρχει"!
Αυτά και πολλά άλλα είναι τα έργα του υποψηφίου της Ν.Δ. Μπορείτε να τα διαβάσετε εδώ και εδώ, να τα ακούσετε εδώ, και μετά να πάτε να ψηφίσετε αυτό το κόμμα γνωρίζοντας ότι ο βουλευτής που επέλεξαν θα αγωνιστεί για να εκτουρκίσει την Θράκη και τους αδελφούς μας Πομάκους - Έλληνες μουσουλμάνους που για αυτόν δεν υπάρχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: