Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2007

Ο "πατριώτης" Καραμανλής

Πηγή: Αντ1

Φωτιές άναψε η ενέργεια του βουλευτή της ΝΔ Αχμέτ Ιλχάν, να συνυπογράψει κείμενο, το οποίο βαφτίζει τουρκική την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης.

"Αν ήταν σε άλλη χώρα το κόμμα του θα τον είχε διαγράψει ή τουλάχιστον θα του είχε επιβάλλει κυρώσεις" ανέφερε στον ΑΝΤ1 ο ανεξάρτητος βουλευτής Στέλιος Παπαθεμελής.

Ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης, αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο, ενώ το επίμαχο θέμα συζητήθηκε και κατά τη συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός με τον Πακιστανό ομόλογό του Αζίζ.

"Δεδομένη η ευαισθησία της ελληνικής Πολιτείας για τα θέματα προστασίας των μειονοτήτων" δήλωσε ο Ευάγγελος Αντώναρος με αφορμή την ενέργεια του βουλευτή της ΝΔ Αχμέτ Ιλχάν.
"Κάθε αιρετός εκπρόσωπος της μειονότητας έχει το δικαίωμα στο πλαίσιο του Συντάγματος και των νόμων να εκφέρει τις απόψεις του", παρατήρησε ο Ευάγγελος Αντώναρος, ο οποίος έκανε λόγο για επιλεκτική απομόνωση στο πρόσωπο του συγκεκριμένου βουλευτή, αφού το εν λόγω κείμενο, όπως είπε, έχει υπογραφεί από εκατοντάδες εκπρόσωπους της μειονότητας.

Τι σημαίνει εκατοντάδες εκπρόσωποι της μειονότητας; Έχουν εκατοντάδες βουλευτές; Ποιος ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ την μειονότητα και το υπέγραψε;

Το στοίχημα τώρα είναι, θα καταφέρετε και πάλι να κοροϊδέψετε τον λαό με πατριωτικές κορώνες 10 μέρες πριν τις εκλογές χωρίς να έχετε κάνει τίποτα τα τελευταία 3μιση χρόνια;

- Άμα ρωτήσουν τον κ. Καραμανλή (σημ. όλο το άρθρο είχε γραφτεί πριν τον ρωτήσουν αλλά δεν το δημοσίευσα, ότι ήταν αναμενόμενο είπε) θα υποστηρίξει ότι η κυβέρνηση συνεχίζει να ακολουθεί την ίδια πολιτική για την Θράκη, παρά το ότι ο νυν και υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης του κόμματος του, ελεγχόμενος απευθείας από τον Ερντογάν (όπως ο Χατζηοσμάν του ΠΑ.ΣΟ.Κ ελέγχεται από τους γκρίζους λύκους, να τους χαίρεστε όλοι σας) ονομάζει την μουσουλμανική μειονότητα τουρκική! Ο ίδιος άνθρωπος που μέχρι πριν λίγες μέρες απειλούσε ότι θα κατέβαιναν οι μουσουλμάνοι με δικό τους κόμμα και η Ν.Δ τον παρακαλούσε (και τον έπεισε) να κατεβεί μαζί της. Μην χάσουν το κελεπούρι. Και μακάρι να ήταν μόνο αυτό το κελεπούρι τους, αλλά και στην Ξάνθη ο Χατζηιμπράμ δήλωσε μέσω τηλεόρασης ότι είναι Τούρκος! Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός μουσουλμάνων που δεν έχουν πέσει θύματα της τουρκικής προπαγάνδας και συνεχίζουν να έχουν Ελληνική εθνική συνείδηση. Γιατί διάλεξε τους Τούρκους ο Καραμανλής;

- Ρωτήσανε τον κ. Καραμανλή για το βέτο και ήταν ξεκάθαρος, δεν μπαίνουν πουθενά τα Σκόπια. Ενώ οι ευρωβουλευτές του ψηφίζουν ακριβώς το αντίθετο και ενώ οι εντός Ελλάδος βουλευτές του ονομάζουν το θέμα "μπούρδα"! Τους Σκοπιανούς δεν καταφέρνει να τους κοροϊδέψει, ας ελπίσουμε να μην τα καταφέρει ούτε με εμάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια: