Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2007

Όλα καλά

Αν δεν είχαμε και τους εκφωνητές του Mega να εκθειάζουν τους Τούρκους ότι ντε και καλά έδειξαν επίπεδο, ενώ και 4άρα δεν φάγανε μέσα στο σπίτι τους και από το 80 γιουχάιζαν τους δικούς τους ενώ το παιχνίδι ήταν ορθάνοιχτο, οι δικοί μας στο Καραϊσκάκη τουλάχιστον περιμένανε μέχρι την ώρα που είχαμε ξεκάθαρα διαλυθεί.

Τα είχαμε πει και μετά από το 1-4 (εμείς οι "ακραίοι" δηλαδή), η ντροπή από την συντριβή στο Καραϊσκάκη δεν ξεπλενόταν με την πρόκριση αλλά μόνο με νίκη στην Τουρκία. Οι ποδοσφαιριστές αποδείχθηκαν μάγκες, και η νίκη στην Πόλη ήρθε και η πρόκριση ήρθε και τους Τούρκους αν όλα πάνε καλά τους πετάξαμε έξω από τα τελικά.

Μακάρι να πάει ο κόσμος -έστω- και με την Μάλτα σε ένα μήνα να τους αποθεώσει όπως τους αξίζει γιατί μπορεί κάποιοι να νομίζουν ότι με την κατάκτηση του Euro γίναμε Βραζιλία αλλά στην πραγματικότητα κάθε πρόκριση στα τελικά για την Ελλάδα παραμένει άθλος, πόσο μάλλον όταν χώρες όπως η Γαλλία και η Ισπανία θα προσπαθούν να περάσουν μέχρι την τελευταία στιγμή και χώρες όπως η Αγγλία είναι με το ένα πόδι έξω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: