Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2007

Αυτός είναι ο Θρύλος!


- Εκφωνητής Ισπανικού ραδιοφωνικού σταθμού COPE, μετά την λήξη:
"Πολλαπλασιάστε τον κόσμο που είδαμε απόψε επί 10, προσθέστε έναν παίκτη στον Ολυμπιακό, αφαιρέστε το προνόμιο να παίζουμε στην έδρα μας και... Dios mio (Θεέ μου), μας περιμένει η κόλαση!"

- Εκφωνητής Ισπανικού ραδιοφωνικού σταθμού COPE κατά την διάρκεια του αγώνα, για τους οπαδούς του Ολυμπιακού:
"Είναι απίστευτο, αυτοί οι τύποι δεν σταματάνε με τίποτα"


- Κασίγιας:
"Ο Ολυμπιακός μας εξέπληξε. Ήταν η καλύτερη ομάδα που έχει περάσει από τον Μπερναμπέου τη φετινή χρονιά."

"Ο Ολυμπιακός ήταν φανταστικός. Δεν τον έχω δει ποτέ τόσο καλό. Άξιζε ακόμη και τη νίκη! Έτσι, όμως, είναι το ποδόσφαιρο. Εκεί που πήγε να γίνει το 3-3 καταφέραμε τελικά να νικήσουμε με 4-2. Αυτή τη στιγμή είναι λογικό να χαίρομαι, αλλά πρέπει να παραδεχθούμε ότι είχαμε πολύ τύχη. Είναι η πρώτη φορά φέτος που έχουμε τόση τύχη."

- Σαλγκάδο:
"Για μία ακόμα φορά μας έσωσε ο Κασίγιας αλλά αυτό δεν θα γίνεται για πάντα. Αν θέλαμε να είμαστε ειλικρινής είμαστε πολύ τυχεροί και πολύ άτυχος ο αντίπαλος. Είναι απίστευτο. Μας έκαναν να τα χάσουμε σε αρκετές στιγμές. Παίξανε με τρομερή ψυχή. Συγχαρητήρια."

- Σούστερ:
"Ο Ολυμπιακός ήταν φανταστικός. Πραγματικά, οι παίκτες του μπήκαν στο γήπεδο πεπεισμένοι για τη νίκη. Αυτό μας προκάλεσε έκπληξη. Δεν το περιμέναμε. Μας έβγαλαν τον αέρα από τα πνευμόνια! Αυτός είναι και ο λόγος που είμαστε πολύ χαρούμενοι, διότι νικήσαμε μία πολύ καλή ομάδα."

- Μέτσελντερ:
"Η δυναμική του Ολυμπιακού μας απορύθμισε. Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε τόσο δυνατό τον Ολυμπιακό, αλλά ευτυχώς έχουμε μεγάλους παίκτες και δύο από αυτούς, Ρομπίνιο και Κασίγιας μας ξελάσπωσαν."

- Ρομπίνιο:
"Ο Ολυμπιακός έχει σπουδαία ομάδα με μεγάλους ποδοσφαιριστές. Το σίγουρο είναι ότι στην έδρα τους θα έχουμε δύσκολο έργο, δυσκολότερο από ότι στο Μπερναμπέου."

- Γκούτι:
"Αν η Ρεάλ παίξει έτσι στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός είναι σε θέση κι έχει την ποιότητα να μας βάλει περισσότερα γκολ από όσα βάλαμε εμείς σήμερα."

- El Mundo Deportivo:
"Ο Ολυμπιακός όρθωσε ανάστημα, παρά το γεγονός ότι έπαιζε με 10 από το 12`."

- Sport.es:
"Η Ρεάλ Μαδρίτης υπερκέρασε το εμπόδιο μιας σκληρής ομάδας χάρη σε δύο τέρματα του Ρομπίνιο και τον Κασίγιας που κατέβασε τα ρολά. Αυτοί οι δύο ανακούφισαν τον Σούστερ που απειλήθηκε με ήττα αλλά στο τέλος επικράτησε η Ρεάλ, με τον Ολυμπιακό να πέφτει μαχόμενος."

- Kicker:
""Μόλις στις καθυστερήσεις του αγώνα η Ρεάλ Μαδρίτης εξασφάλισε τους τρεις πόντους απέναντι σε έναν μαχητικό και γεμάτο αυτοθυσία Ολυμπιακό. Οι Ελληνες αμύνθηκαν πολύ έξυπνα για πολύ ώρα απέναντι σε ανήμπορους Ισπανούς, παρότι για περισσότερα από 75 λεπτά έπαιζαν με παίκτη λιγότερο και έχασαν ευκαιρίες."

- Γκαλέτι:
"Είμαι πολύ υπερήφανος για αυτό που έδειξε ο Ολυμπιακός σε αυτό το γήπεδο. Παίξαμε πολύ καλά με δέκα παίκτες. Έχουμε κάνει ένα καταπληκτικό παιχνίδι."

- Στολτίδης:
"Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι το κάτι άλλο. Δεν υπάρχουν λόγια και αυτό δεν το καταλάβαμε μόνο εμείς αλλά και οι αντίπαλοι όπως και όλο το στάδιο."

Δεν υπάρχουν σχόλια: