Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2007

Το θράσος τoυ Συνασπισμού

του Χρήστου Χαρίτου
μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του ΛΑ.Ο.Σ.

Την προηγούμενη εβδομάδα γράψαμε για την υποκρισία της Αριστεράς, σήμερα αναγκαζόμαστε να γράψουμε για το θράσος της Αριστεράς. Να δούμε το ιστορικό: στις 8/10 αναφέρθηκε μία επίθεση εναντίον Πακιστανών μεταναστών στου Ρέντη, χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες για την ταυτότητα των εμπλεκομένων και τα κίνητρά τους. Αμέσως οι επαγγελματίες αντιρατσιστές της Αριστεράς έπιασαν δουλειά, καταγγέλλοντας τον ρατσισμό των Ελλήνων και τα συναφή.

Στις 12/10 δημοσιεύθηκε στον τύπο μία απαράδεκτη ανακοίνωση διαφόρων αριστερών οργανώσεων, στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Επειδή φασιστικές, ακροδεξιές και ρατσιστικές συμμορίες εμφανίζονται αποθρασημένες μετά την είσοδο του ξενοφοβικού και υπερ-εθνικιστικού ΛΑ.Ο.Σ. στη Βουλή, δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας στους μετανάστες που ζουν στου Ρέντη»! Υπογράφουν ο ραδιοφωνικός σταθμός «Κόκκινο» του ΣΥΝ, η Νεολαία του ΣΥΝ και οι διάφορες ακροαριστερές συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ. Με αυτή την ανακοίνωση ο ΣΥΝ και ο ΣΥΡΙΖΑ περιγράφουν ένα κοινοβουλευτικό κόμμα, όπως ο ΛΑ.Ο.Σ., ως τον «ηθικό αυτουργό» του ανεξιχνίαστου συμβάντος! Απίστευτο θράσος και πρόκληση, η οποία απολαμβάνει της πλήρους εγκρίσεως του κ. Αλαβάνου.

Από που και ως που συνδέεται ο ΛΑ.Ο.Σ. με το περιστατικό του Ρέντη, όταν δεν γνωρίζουμε ούτε τους δράστες, ούτε τα κίνητρα; Πως ανακάλυψε ο ΣΥΝ την ηθική υπαιτιότητα του «ξενοφοβικού και υπερ-εθνικιστικού ΛΑΟΣ στη Βουλή»; Και να τα ακούμε όλα αυτά από αυτούς που καταδικάζουν τις ιδεολογικές και πολιτικές στοχοποιήσεις, που υπερασπίζονται τους υπερασπιστές του Γιωτόπουλου και του Κουφοντίνα, που πραγματοποιούν κοινές πορείες με τις οργανώσεις τις Άκρας Αριστεράς. Ο ΣΥΝ έχει αντικαταστήσει την αναφαίρετη ιδεολογική και πολιτική κριτική προς τον ΛΑ.Ο.Σ. και τον Γ.Καρατζαφέρη με ύβρεις και συκοφαντίες, περιφρονώντας τους 271.000 Έλληνες πολίτες που ψήφισαν τον ΛΑ.Ο.Σ.

Ο κ. Αλαβάνος όμως, ο ΣΥΝ και ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν έδειξαν την ίδια ευαισθησία όταν διάφοροι ακροαριστεροί επιτέθηκαν στην έκθεση βιβλίου στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου και έστειλαν στο νοσοκομείο 2 νεαρά παιδιά, επειδή δεν συμφωνούσαν με τα βιβλία που πωλούσαν, αφού πρώτα κατέστρεψαν και άλλα 3 βιβλιοπωλεία. Εκεί η ελευθερία διακινήσεως ιδεών ξεχάσθηκε, υπό το έρεβος του ιδεολογικού φανατισμού της Αριστεράς. Όπως και κανείς από αυτούς τους «ευαίσθητους δημοκράτες» δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να συμπαρασταθεί στον Άδωνι Γεωργιάδη για τις 9 φορές που του έκαψαν με μολότωφ το βιβλιοπωλείο του. Τα δικαιώματα και οι ευαισθησίες υπάρχουν μόνο για τον χώρο της Αριστεράς, όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να υφιστάμεθα την βία και την τρομοκρατία των «αντιεξουσιαστών».

Η ανακοίνωση του ΣΥΝ διαστρέφει την πραγματικότητα, δημιουργώντας φθηνές εντυπώσεις και στοχοποιώντας τα μέλη και τους φίλους του ΛΑ.Ο.Σ. Ας ασχοληθούν καλύτερα τα στελέχη του ΣΥΝ με τις «εξωσχολικές» δραστηριότητες των παιδιών τους, για να μην καταφεύγουν αργότερα στην αρωγή του κ. Ρουσόπουλου και ας σταματήσουν το κυνήγι των φαντασμάτων της «Άκρας Δεξιάς». Στην Ελλάδα η μόνη καταγεγραμμένη και - άξια λόγου - βία και τρομοκρατία εκπορεύεται από την Αριστερά και την Άκρα Αριστερά. Και αυτή πλέον δεν μπορεί πλέον να την εξωραΐσει καμμία ανακοίνωση του ΣΥΝ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Με ένα διαφωνό κάθετα μαζί σας καλέ μου φίλε. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!
Με αγάπη.. ''tesdyo''