Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2007

Ο μόνος τρόπος να υπάρξει πανεπιστημιακό άσυλο...

είναι να καταργηθεί! Τα ημίμετρα δεν λύνουν το πρόβλημα, βελτιώνουν ίσως την κατάσταση αλλά δεν είναι αρκετά.

Οι αντιεξουσιαστές αποκαλύπτουν την γύμνια των ιδεών τους όταν για χάρη της ελεύθερης διακίνησης ιδεών πνίγουν τις άλλες απόψεις. Αποδεικνύουν την ανικανότητα τους να λειτουργήσουν δημοκρατικά χωρίς εξουσία. Παρά την φασιστική νοοτροπία της Άκρας Αριστεράς η κυβέρνηση οφείλει να υπερασπιστεί την Δημοκρατία, να υπερασπιστεί την ελεύθερη διακίνηση ιδεών μέσα στα πανεπιστήμια επιβάλλοντας την! Η αστυνόμευση και εντός των πανεπιστημίων είναι η μόνη επιλογή που μπορεί να ανακόψει την δικτατορία που έχει επιβάλει το προοδευτικό φασισταριό που λυμαίνεται τα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Ελεύθερη διακίνηση ιδεών. Για όλους!

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ :

O κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ "ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ" !!!
ΚΑΤΕΔΙΔΕ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΑΝ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ

www.alfavita.gr

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ" κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ "ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ" ......

ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ "ΝΕΑ" ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ !!!
ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ !!!
ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΤΟΜΑ!!!

ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΤΟΝ ΧΑΦΙΕ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΤΣΙΚΑ ΚΑΤΑΔΟΤΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ!!!
ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ !!!

www.alfavita.gr
Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΧΑΦΙΕ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΤΣΙΚΑ : ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ !!

Ο ΧΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ O κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ....

ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΘΗΝΩΝ !!

ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

3:59 μμ

17 Δεκέμβριος 2007 4:15 μμ
Ανώνυμος είπε...
Ο ΚΤΣΙΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΚΒΙΑΖΕ ΤΗΝ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ "ΒΓΑΛΕΙ" ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!!
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ O ΧΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ...
ΕΦΑΓΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΚΑΙ ΜΑΡΙΕΤΤΑ....ΕΙΧΕ ΟΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΗΘΕΛΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ...ΤΟΝ ΒΑΛΑΝ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ...ΠΗΡΑΝ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ....ΠΟΥΛΑΓΕ ΒΙΒΛΙΑ.....Η
ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΑ....

Ανώνυμος είπε...

Ο υπουργός κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης στη σύνοδο των πρυτάνεων δέσμιος του Παραεκπαιδευτικού κυκλώματος
Ο υπουργός κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης στη σύνοδο των πρυτάνεων

ήταν μετριοπαθής και συναινετικός ή δέσμιος του “Παραεκπαιδευτικού κυκλώματος”
(της Εύης Μπότσαρη της “πρώην φίλης” της κ. Μαριέττας Γιαννάκου);


Αισχύλου: Προμηθέας Δεσμώτης


Εύης Μπότσαρη: Ευριπίδης (Στυλιανίδης) Δεσμώτης


Εάν ο υπουργός κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης θέλει να αποδείξει 'οτι δεν είναι δέσμιος του “Παραεκπαιδευτικού κυκλώματος” (της Εύης Μπότσαρη της “πρώην φίλης” της κ. Μαριέττας Γιαννάκου) ας αποπέμψει την Εύη Μπότσαρη από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο και ας ξηλώσει όλο το “Παραεκπαιδευτικό κυκλώμα”...περιμένουμε λίγες μέρες ακόμα.....




΄Οπως έγραψε η Ελευθεροτυπία ο κ. κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης έδωσε το στίγμα της πολιτικής του: “Φρένο για ΑΕΙ, γκάζι για κολέγια
Φρένο στον νόμο για τα πανεπιστήμια, γκάζι για τη ρύθμιση του χώρου λειτουργίας των υπό αναγνώριση Κέντρων Ελευθέρων Σπουδών (ΚΕΣ). Μ' αυτό τον τρόπο θα συνεχίσει να κινείται η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας στην πορεία που έχει ήδη χαράξει για τα μείζονα και επίκαιρα θέματα της ανώτατης εκπαίδευσης”.


http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=36366280,57004744,42814792,64763976




΄Ομως εμείς καλά γνωρίζουμε ότι ο κ. Στυλιανίδης Ευριπίδης ως “αλλος Προμηθέας” είναι “δέσμιος” του παραεκπαιδευτικού κυκλώματος της κ. Εύης Μπότσαρη της “πρώην φίλης” της κ. Μαριέττας Γιαννάκου και των άλλων μελών του κυκλώματος αυτού, όπως ο κ. Ιωάννης Ψυχογιός, Μαρία Βαινά, κ Σπανός Γεώργιος κ.λ.π.
Ο υπουργός Παιδείας κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης όχι μόνο δεν τόλμησε να γκρεμίσει το “παραεκπαιδευτικό κύκλωμα” και να αποπέμψει την κ. Εύη Μπότσαρη από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο (η οποία έχει εκλεγεί παράνομα καθηγήτρια στην ΑΣΠΑΙΤΕ) αλλά έδωσε “γη και ύδωρ” στους απατεώνες της παιδείας.


Επίσης ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Σπυρίδωνας Ταλιαδούρος όσο και ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Ανδρέας Λυκουρέτζος συνεργάζονται και “υπακούουν τυφλά σαν μαριοννέτες” στα μέλη του “παραεκπαιδευτικού κυκλώματος” που έχει προσβάσεις στην Ε.Υ.Π. και στο γραφείο του κ. Κώστα Καραμανλή (στον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του πρωθυπουργού στη Ρηγίλλης, κ. Χρήστο Σταϊκούρα)


Αυτό έγινε ορατό τόσο κατά τις τελευταίες κρίσεις Συμβούλων - Προισταμένων Δευτεροβάθμιας Εκπαίσευσης (όπου παρακάμφηκαν ακόμα και “έντιμοι δεξιοί”), με τις διάφορες “εκλογές” καθηγητών σε διάφορα Πανεπιστήμια και με τα νέα εκπαιδευτικά προγράμματα.


ΤΟ ΠΑΡΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ (ΜΕ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΜΑΦΙΑΣ) ΕΝΕΡΓΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ·
1. ΔΕ ΚΛΕΒΕΙ ΜΟΝΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΒΙΒΛΙΑ, ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΙΔΕΕΣ...
2. ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ “ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ” ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
3. ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΙ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ..
4. ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΙ ΕΝΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΜΕΤΑ ΠΙΑΝΕΙ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΛΛΟΝ...
5. ΠΟΛΛΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΥΝ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΟΥΝ...ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΣΟΥ...
6. ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΙΚΤΥΟ ΧΑΦΙΕΔΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΙ ΠΙ ΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ ΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ ΚΛΠ...
7. ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΕΚΠΕΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ...
8. ΜΟΝΟ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ...
9. ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΒΟΗΘΑΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ
10. Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ. ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!




ΗΔΗ Ο ΠΤΑΙΣΜΑΤΟΔΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ κ. ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ (Αρ. 2900/8-5-2007) ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΠΑΡΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ» ΤΗΣ ΕΥΗΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ Η ΙΔΙΑ "ΕΚΛΟΓΗ" ΤΗΣ κ. ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΣΤΗΝ "ΑΣΠΑΙΤΕ", Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ «ΑΠΑΤΗ» ΕΚΛΟΓΗΣ (δεν είχε την απαιτούμενη προυπηρεσία. Μέτρησαν ως ερευνητικό έργο την απόσπαση της Εύη Μπότασαρη ση Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών).
Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ «ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ» ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΚΑΙ ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ «ΠΑΡΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ» ΤΗΣ ΕΥΗΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ, ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ.
Η κ. Εύη Μπότσαρη είναι το κέντρο του παραεκπαιδευτικού κυκλώματος στο τρίγωνο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, ΑΣΠΑΙΤΕ (ΣΕΛΕΤΕ), Υπουργείο Παιδείας. (Χορός εκατομμυρίων ευρώ, διασπάθιση ευρωπαϊκού χρήματος, έρευνες που δεν έγιναν ποτέ και πουθενά, μοίρασμα θέσεων, εκβιασμοί, παραγωντισμός, εκπαιδευτική μαφία)
Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ (πράκτορας της Ε.Υ.Π.) ο πρόεδρος του Οργανισμού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΟΕΕΚ) μέλος του επιστημονικού συμβουλίου του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ "ΕΚΛΟΓΗΣ" ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ / ΣΕΛΕΤΕ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ, ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΚΡΗ, "ΦΙΛΗΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ" της ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ,"ΚΆΡΦΩΣΕ" τον κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, τον γιο του κ. Γερ. Αρσένη και την τότε διευθύντρια του γραφείου του κ. Π. Ευθυμίου.


ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ:
Εφοδο του ΣΕΕΔΔ (Σώμα Ελέγχου Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης, πρώην ΣΔΟΕ) στη σχολή ΣΕΛΕΤΕ προκάλεσαν καταγγελίες στο Διαδίκτυο για διασπάθιση χρήματος από τα ευρωπαϊκά κονδύλια, τις οποίες είχαν φέρει και στη Βουλή τον περασμένο Μάιο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Οι καταγγελίες, οι οποίες ήταν ανώνυμες, είχαν διασκορπιστεί στο Διαδίκτυο και υπαινίσσονταν την ύπαρξη «παραεκπαιδευτικού κυκλώματος, που κλέβει τα ευρωπαϊκά προγράμματα». Σε αυτές τις καταγγελίες υπήρχε αναφορά στην τότε υπουργό Μαριέττα Γιαννάκου ενώ αναφέρονταν και συγκεκριμένοι καθηγητές.

Μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος στη Βουλή, ο φάκελος με τις ανώνυμες καταγγελίες έφτασε και στην Εισαγγελία Πρωτοδικών και ο προϊστάμενος Παν. Πούλιος έδωσε εντολή να διερευνηθεί η βασιμότητά τους.

Η εισαγγελέας Ελένη Ράικου, που ανέλαβε τη διερεύνηση της υπόθεσης με βάση τα στοιχεία που έχει στα χέρια της από έγγραφα και καταθέσεις μαρτύρων, έδωσε παραγγελία στο ΣΕΕΔΔ να κάνει έλεγχο στα οικονομικά της Σχολής ΑΣΠΑΙΤΕ (πρώην ΣΕΛΕΤΕ) προκειμένου να διαπιστωθεί εάν αληθεύουν τα καταγγελλόμενα.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 16/10/2007
www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=81552144
ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,
ΔΕ ΘΑ ΘΙΓΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΤ”ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ!!! ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΙ ΤΥΠΩΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΑΦΙΕ ΤΗΣ Ε.Υ.Π. ΤΟΝ κ. ΙΩΑΝΝΗ ΨΥΧΟΓΙΟ, ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΚΟΡΟΥΛΑ ΤΟΥ, “ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ” ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ (ΠΑΡΑΝΟΜΑ)??
Ο κ. ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙ ΤΟΝ κ ΙΩΑΝΝΗ ΨΥΧΟΓΙΟ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ?? ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ??? ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ ΧΡΗΣΤΟ ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΛΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΙΤΕ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ???
ΔΥΟ ΕΝΤΙΜΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΝΤΙΜΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΣΤΟ ΣΕΕΔΔ.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ (ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΨΩΜΙ ΑΚΟΜΑ!!!)




Τέλος,
Εάν ο υπουργός κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης θέλει να αποδείξει 'οτι δεν είναι δέσμιος του “Παραεκπαιδευτικού κυκλώματος” (της Εύης Μπότσαρη της “πρώην φίλης” της κ. Μαριέττας Γιαννάκου) ας αποπέμψει την από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο και ας ξηλώσει όλο το “Παραεκπαιδευτικό κυκλώμα”...περιμένουμε λίγες μέρες ακόμα.....


ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΒΟΗΘΑΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ.
Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ. ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!




ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο υπουργός κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης εδιωξε την Εύη Μπότσαρη ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ!! ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΟ ΧΑΡΑΚΟΠΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Η ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ "ΕΙΡΩΝΕΥΟΤΑΝ" ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΟ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Η "ΠΙΖΑ" ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΣΤΗ ΣΕΛΕΤΕ !!
ΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

ΠΕΤΡΟ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!
ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΦΑΚΕΛΛΟ ΤΗΣ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΣΤΗ ΣΕΛΕΤΕ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΕΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡΙΓΙΛΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΑΜΑΝΛΗ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ!!

ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ ΘΑ ΔΟΞΑΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ !!

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Ο ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΠΑΤΗΣ ...ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ !!!
ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ !!
ΤΙΜΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ : ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ !!
ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ : ΑΠΑΤΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ 12 Apr 2008 16:52 GMT

ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ : ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ !!

ΑΠΟΛΑΛΥΨΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟ
ΑΠΟΛΑΛΥΨΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟ - ΤΑ ΠΕΡΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ


ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ :Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ!!! ΓΕΤΣΙ ΘΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝ Η ΑΠΑΤΗ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΗΣ!!
ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ!!!!
Η ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΚΦΑΝΣΗ! ΑΠΕΙΛΕΣ - ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΠΟΛΙΤΟΙΚΩΝ – ΑΓΩΓΕΣ – ΜΥΝΗΣΕΙΣ – ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΗΜΑΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΗΠΗΣΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!
Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΚΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ !!
Ο ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ.

http://press-gr.blogspot.com/2007/07/blog-post_8074.html

Η ΔΕΞΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΣΙΚΕΛΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΗ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΤΗ ΜΑΦΙΑ ΠΟΥ ΞΕΨΥΧΑ !!

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=739549


«Η εισαγγελέας να ψάξει τον φάκελό της στη ΣΕΛΕΤΕ. Τα πτυχία της από την Αγγλία και τις βεβαιώσεις της από την Φιλοσοφική» είπε και πρόσθεσε ότι «αν έστησε η ίδια την κατηγορία του εκβιασμού από εμένα, για να μπορέσει να ψάξει η Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος στο blog, τότε πρέπει να πάει φυλακή για πλαστό εκβιασμό»

http://www.e-tipos.com/newsitem?id=27648

ΟΙ ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΣΤΗΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ!
Alpha Ειδήσεις
Σε Βάθος
Εκπομπή 7 Ημέρες Alpha Studio ALPHA Η Μηχανή του Χρόνου Καλημέρα σας Το Κουτί της Πανδώρας
Παρουσιαστής Βασιλική Παναγιωτοπούλου Γιώργος Αυτιάς Κώστας Βαξεβάνης Νίκος Μάνεσης Χρίστος Βασιλόπουλος


1.3.2008
Θύμα εκβιασμού μέσω blog πρώην συνεργάτης της Γιαννάκου

http://www.alphatv.gr/index.asp?a_id=127&news_id=28450

Μία ημέρα μετά την αντιπαράθεση Καραμανλή-Παπανδρέου στη Βουλή για την ελευθερία της έκφρασης στο διαδίκτυο, ένα νέο κρούσμα πολιτικού εκβιασμού μέσω blog αποκαλύπτει η εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ. Ως θύμα εμφανίζεται η πρώην αντιπρόεδρος του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου και σύμβουλος της τέως υπουργού Παιδείας Μαριέττας Γιαννάκου καθηγήτρια Εύη Μπότσαρη, που καταγγέλλει πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ στην Β΄ Αθήνας για συκοφαντικά εις βάρος της σχόλια.

Τον περασμένο Απρίλιο η Εύη Μπότσαρη αποφάσισε να προσφύγει στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και να καταθέσει μήνυση κατά των υπευθύνων του blog «Athens indymedia.org», που φιλοξένησε ανώνυμες καταγγελίες, ότι προσκόμισε πλαστά πτυχία. Σύμφωνα με τον συνήγορο της μηνύτριας Πέτρο Μαχά ο υπεύθυνος εντοπίσθηκε και ασκήθηκε ποινική δίωξη εις βάρος υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ για εκβίαση στελέχους του κρατικού μηχανισμού. Διαφορετική είναι η άποψη του πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ ο οποίος δήλωσε στον ALPHA ότι «αν ήμουν εγώ αυτός που αποκάλυψε την απάτη, τότε η Πολιτεία πρέπει να με τιμήσει. Αν ήταν κάποιος άλλος, τότε πρέπει να τιμήσει αυτόν».

Όπως είπε στον ALPHA ο πολιτευτής, πρόκειται για αποκάλυψη ενός σκανδάλου και όχι για συκοφαντία, ενώ κατηγορεί την μηνύτριά του για πλαστό εκβιασμό, προκειμένου να τον ενοχοποιήσει. «Η εισαγγελέας να ψάξει τον φάκελό της στη ΣΕΛΕΤΕ. Τα πτυχία της από την Αγγλία και τις βεβαιώσεις της από την Φιλοσοφική» είπε και πρόσθεσε ότι «αν έστησε η ίδια την κατηγορία του εκβιασμού από εμένα, για να μπορέσει να ψάξει η Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος στο blog, τότε πρέπει να πάει φυλακή για πλαστό εκβιασμό». Όπως αποκάλυψε η έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, τα επίμαχα σχόλια αναρτήθηκαν σε ιστότοπο με server εντός Πανεπιστημιακού Ιδρύματος, που καλύπτεται από το άσυλο. Την υπόθεση χειρίζεται ο 24ος τακτικός ανακριτής.
----------------
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!
ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΦΑΚΕΛΛΟ ΤΗΣ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΣΤΗ ΣΕΛΕΤΕ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΕΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡHΓΙΛΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑPΑMΑΝΛΗ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ!!
ΣΕ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ!! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ!! Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ

ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ ΘΑ ΔΟΞΑΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ !!
http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?p=106767#106767
Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ!!!
http://www.indymedia.org/en/2008/04/904323.shtml

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Ο ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ POY DEN TON GNVRIZOYME - ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΠΑΤΗΣ ...
ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ !!!ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ !!ΤΙΜΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!!
ΕΞΩ Η ΜΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ
Η ΔΕΞΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΣΙΚΕΛΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ....
ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΗ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΤΗ ΜΑΦΙΑ ΠΟΥ ΞΕΨΥΧΑ !!

Ανώνυμος είπε...

Η ΜΑΦΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!

από Η ΜΑΦΙΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡΔΑΝΕΙΣΜΕΝΟΙ ... 10:02μμ, Κυριακή 27 Απριλίου 2008
ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΜΑΦΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ..ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤ'ΕΠΙΦΑΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ....



Η ΜΑΦΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!
Η ΜΑΦΙΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡΔΑΝΕΙΣΜΕΝΟΙ ΝΕΟΣΚΛΑΒΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ..
“ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΣΚΑΤΑ ΓΙΝΗΚΑΜΕ ΟΥΛΟΙ “!!!
ΠΟΙΟΣ ΝΕ ΕΛΕΓΞΕΙ ΠΟΙΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ??







ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ : ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ !! ΕΙΤΕ ΜΛΕΚΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΙ ΚΕΦΑΛΙ...

www.athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=739549

Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ!!!
ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ : ΑΠΑΤΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ 12 Apr 2008 16:52 GMT

ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ! «Η εισαγγελέας να ψάξει τον φάκελό της στη ΣΕΛΕΤΕ. Τα πτυχία της από την Αγγλία και τις βεβαιώσεις της από την Φιλοσοφική» είπε και πρόσθεσε ότι «αν έστησε η ίδια την κατηγορία του εκβιασμού από εμένα, για να μπορέσει να ψάξει η Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος στο blog, τότε πρέπει να πάει φυλακή για πλαστό εκβιασμό»

ΟΙ ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΣΤΗΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ!
ΟΝΑΜΑΖΕΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ
Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΗ
Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ
Alpha Ειδήσεις
Σε Βάθος
Εκπομπή 7 Ημέρες Alpha Studio ALPHA Η Μηχανή του Χρόνου Καλημέρα σας Το Κουτί της Πανδώρας
Παρουσιαστής Βασιλική Παναγιωτοπούλου Γιώργος Αυτιάς Κώστας Βαξεβάνης Νίκος Μάνεσης Χρίστος Βασιλόπουλος

http://www.e-tipos.com/newsitem?id=27648




1.3.2008
Θύμα εκβιασμού μέσω blog πρώην συνεργάτης της Γιαννάκου ΧΑ! ΧΑ!!!



Μία ημέρα μετά την αντιπαράθεση Καραμανλή-Παπανδρέου στη Βουλή για την ελευθερία της έκφρασης στο διαδίκτυο, ένα νέο κρούσμα πολιτικού εκβιασμού μέσω blog αποκαλύπτει η εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ. Ως θύμα εμφανίζεται η πρώην αντιπρόεδρος του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου και σύμβουλος της τέως υπουργού Παιδείας Μαριέττας Γιαννάκου καθηγήτρια Εύη Μπότσαρη, που καταγγέλλει πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ στην Β΄ Αθήνας για συκοφαντικά εις βάρος της σχόλια.

Τον περασμένο Απρίλιο η Εύη Μπότσαρη αποφάσισε να προσφύγει στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και να καταθέσει μήνυση κατά των υπευθύνων του blog «Athens indymedia.org», που φιλοξένησε ανώνυμες καταγγελίες, ότι προσκόμισε πλαστά πτυχία. Σύμφωνα με τον συνήγορο της μηνύτριας Πέτρο Μαχά ο υπεύθυνος εντοπίσθηκε και ασκήθηκε ποινική δίωξη εις βάρος υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ για εκβίαση στελέχους του κρατικού μηχανισμού. Διαφορετική είναι η άποψη του πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ ο οποίος δήλωσε στον ALPHA ότι «αν ήμουν εγώ αυτός που αποκάλυψε την απάτη, τότε η Πολιτεία πρέπει να με τιμήσει. Αν ήταν κάποιος άλλος, τότε πρέπει να τιμήσει αυτόν».

Όπως είπε στον ALPHA ο πολιτευτής, πρόκειται για αποκάλυψη ενός σκανδάλου και όχι για συκοφαντία, ενώ κατηγορεί την μηνύτριά του για πλαστό εκβιασμό, προκειμένου να τον ενοχοποιήσει. «Η εισαγγελέας να ψάξει τον φάκελό της στη ΣΕΛΕΤΕ. Τα πτυχία της από την Αγγλία και τις βεβαιώσεις της από την Φιλοσοφική» είπε και πρόσθεσε ότι «αν έστησε η ίδια την κατηγορία του εκβιασμού από εμένα, για να μπορέσει να ψάξει η Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος στο blog, τότε πρέπει να πάει φυλακή για πλαστό εκβιασμό». Όπως αποκάλυψε η έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, τα επίμαχα σχόλια αναρτήθηκαν σε ιστότοπο με server εντός Πανεπιστημιακού Ιδρύματος, που καλύπτεται από το άσυλο. Την υπόθεση χειρίζεται ο 24ος τακτικός ανακριτής.
----------------
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!
ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΦΑΚΕΛΛΟ ΤΗΣ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΣΤΗ ΣΕΛΕΤΕ.Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΕΙΟΣ.....ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΕΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡHΓΙΛΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑPΑMΑΝΛΗ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ!! ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΠΟΠΤΕΥΕΙ Η κ. ΕΛΕΝΗ ΡΑΙΚΟΥ....(ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ ΜΙΧΑΛΗ).
ΣΕ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ!! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ!! Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ

ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ ΘΑ ΔΟΞΑΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ !!

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Ο ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ - ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ - ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΠΑΤΗΣ ...ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ !!!
ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ !!ΤΙΜΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!!
ΕΞΩ Η ΜΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ
ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ



ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ κ. ΡΑΙΚΟΥ ΕΛΕΝΗ Η... ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ....
ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ......
Γ'ΙΑΥΤΟ ΑΡΓΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΤΑ ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ....

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11420&;subid=2&tag=8405&pubid=888441
Μπαλοθιές...

Είναι δυνατόν ένας γενικός γραμματέας υπουργείου να εμπιστεύεται σε μία εισαγγελέα ότι εκβιάζεται, αυτή να μην κάνει τίποτα και όταν διατάσσεται έρευνα για τα έργα και τις ημέρες του να αναλαμβάνει την υπόθεση; Σύμφωνα με τα δημοσιοποιημένα στοιχεία από την κατάθεση του Χρ. Ζαχόπουλου, είναι! Καθώς η Ε. Ράικου είναι η εισαγγελέας που ερευνά τις καταγγελίες για κακοδιοίκηση στο υπουργείο Πολιτισμού, αλλά και το πρόσωπο στο οποίο αποκάλυψε τον εκβιασμό ο πρώην γενικός γραμματέας! Ο κώδικας ποινικής δικονομίας ορίζει ότι, πρώτον, η ίδια θα έπρεπε να έχει αρνηθεί την υπόθεση και, δεύτερον, όταν έγινε γνωστή η σχέση να της έχει αφαιρεθεί! Το θέμα το ανακάλυψε ο Μ. Καρχιμάκης, ο οποίος θα ρίξει σήμερα τις σχετικές... μπαλοθιές στη Βουλή! Γ.Α.
ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ..
ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΕΥΗΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ ΤΗΣ ΣΙΑ (ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ) ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΝΗΣ ΤΩΝ ΑΓΛΛΩΝ! ΟΛΟΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΕΛΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ..ΤΟ ΟΤΙ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΙΖΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΛΑΣΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ..ΕΤΣΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ....
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ Η ΜΑΦΙΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡΔΑΝΕΙΣΜΕΝΟΙ ΝΕΟΣΚΛΑΒΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ..
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΟΛΑ ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΣΤΟΝ ΛΑΤΣΗ ΕΙΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ!!
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΜΕΣΟΥ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ...ΠΟΥ ΤΟ ΣΦΕΤΕΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΥΕΙ...
ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΜΑΦΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ..ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤ'ΕΠΙΦΑΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ....
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.
22-4-2008
ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

О ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ως Αλή Πασάς & ο Κώστας Σημίτης
О καλόγερος Σαμουήλ & οι 5 σουλιώτες του ΠΑΣ ОΚ

ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ Ο ΣΑΜΟΥΗΛ ΔΕ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΛΗ ΠΑΣΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΔΕΣΠΟΤΗ...
“Σοκ από Σημίτη...
Σήμερα ο Κώστας Σημίτης είπε όχι στη διένεργεια δημοψηφίσματος για τη Συνθήκη της Λισσαβώνας. Ξέχασε όμως τι έλεγε πριν από τρία χρόνια για τη νέα Ευρωπαϊκή Συνθήκη. Τότε τασσόταν ΥΠΕΡ της διενέργειας δημοψηφίσματος για το νέο Ευρωπαϊκό Σύνταγμα...Δείχνει τα πραγματικά πιστεύω του...”

Κώστας Σημίτης ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ – ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ “ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ - ΑΛΗ ΠΑΣΑ” ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΓΙΑ “ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ”?

Ο Σαμουήλ

-Καλόγερε, τι καρτερείς κλεισμένος μες στο Κούγκι;
Πέντε νομάτοι σόμειναν - κ' εκείνοι λαβωμένοι!
Κ'είναι χιλιάδες οι εχθροί που σ' έχουνε ζωσμένον!
Έλα να δώσης τα κλειδιά, πέσε να προσκυνήσης,
κι αφέντης ο Βελήπασας δεσπότη θα σε κάμη!
Έτζι ψηλά από το βουνό φωνάζει ο Πήλιος Γκούσης…
Κλεισμένος μες στην εκκλησά βρίσκετ' ο Σαμουήλης,
κι αγέρας παίρνει τη φωνή του Πήλιου του προδότη.

Χωρίς ψαλμούς καί θυμιατά, χωρίς φωτοχυσία,
γονατισμένοι, σκυθρωποί, μπρος στην Ωραία Πύλη,
πέντε Σουλιώτες στέκονται με το κεφάλι κάτου.
Βουβοί - δέν ανασαίνουνε. και βλέπεις κάπου-κάπου
όπου ένα χέρι σκώνεται και κάνει το σταυρό του.
Ακίνητα στο μάρμαρο σέρνονται τα σπαθιά τους -
σπαθιά που τόσο εδούλεψαν γιά το γλυκό τους Σούλι!
......
Ο πρώτος εμετάλαβε - μεταλαβαίνει κι άλλος,
την έδωσε στον τρίτονε - κι ο τέταρτος την παίρνει,
και φθάνει ως τον ύστερο και τού την επροσφέρει.
Κ' εκεί πού έψαλλ' ο παπάς μέ τή γλυκειά φωνή του
του δείπνου σου του μυστικού / σήμερον Υιέ Θεού,..
φωνές ακούονται, χτυπιές, αλαλαγμός, αντάρα.
Πλακώσανε οι άπιστοι..- καλόγερε, τι κάνεις;..
Εσήκωσε τα μάτια του ο Σαμουήλ στον κρότο -
και στάζ' απ'τή λαβίδα του επάνω στο βαρέλι
μια φλογερή σταλαματιά απ' του Θεού το γαίμα...
Αστροπελέκια επέσανε, βροντάει ο κόσμος όλος -
λάμπει στα γνέφ' η εκκλησιά, λάμπει το μαύρο Κούγκι!
(Αριστοτέλης Βαλαωρίτης)
Στις αρχές του 1803 λοιπόν οι Σουλιώτες περήφανοι είχαν εξεγερθεί και μετά από πολιορκία τους αναγκάστηκαν να συνθηκολογήσουν με τον Αλή Πασά που τους υποσχέθηκε να τους αφήσει να φύγουν.
Μόνο ο καλόγηρος Σαμουήλ με 5 σουλιώτες δεν έφυγαν αλλά όταν οι ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ (διαβάστε το καλά αυτό) πήγαν να πάρουν τα πολεμοφόδια έβαλαν φωτιά και ανατινάχθηκαν.
Ως συνήθως οι Τουρκαλβανοί δεν κράτησαν λόγο και στο Ζάλλογγο που είχαν καταφύγει οι Σουλιώτες τους επιτέθηκαν την 15/12/1803 και έχουμε εκεί τον περίφημο Χορό του Ζαλλόγγου από 56 ανώνυμες Σουλιώτισσες που έπεσαν στον γκρεμό.
ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ Ο ΣΑΜΟΥΗΛ ΔΕ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ - ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΑΛΗ ΠΑΣΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΔΕΣΠΟΤΗ...
Oι ΠΡΟΔΟΤΕΣ του ΠΑΣОΚ ΔΕΧΤΗΚΑΝ? Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΔΕΧΤΗΚΕ?
ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ....
ΑΝ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ο ΑΛΕΚΟΣ ΑΛΑΒΑΝΟΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ Η ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΝΑ ΓΡΕΜΙΣΟΥΝ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΛΑΟΣ....
ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΣΜΕΝΟΙ !!!
ΝΕΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΞΕΠΗΔΗΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ !!!
ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΑΛΠΤΟΥΝ......
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ....

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΕΥΑΝΘΙΑΣ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ 86 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ

ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΕΣ ΣΕ PDF
Στην τελευταια σελιδα

Το κολπο. Επιασαν παρανομα την αποσπαση στην Φιλοσοφικη ως ερευνητικο εργο ΠΔ 407 και οι εισαγγελεις δηθεν δεν το βλεπουν 7 χρονια!

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΥΠΑΡΧΕΙ!!

http://publish.indymedia.org/el/2012/02/954942.shtml

19 Φεβ 2012 4:38:00 μ.μ.