Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2008

Ναι, επιλέγουμε Τάσσο

  • Η διαφορά εμάς από εσάς είναι ότι επιλέγουμε τον υποψήφιο μας χωρίς δογματισμούς, κομματικούς πατριωτισμούς και παρωπίδες.
  • Η διαφορά εμάς από εσάς είναι ότι επιλέγουμε τον υποψήφιο μας με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του Κυπριακού Ελληνισμού.
  • Η διαφορά εμάς από εσάς είναι ότι επιλέγουμε τον υποψήφιο μας γνωρίζοντας ότι όχι μόνο δεν θα βολευτούμε αλλά θα παραμείνουμε και το μαύρο πρόβατο των κυβερνώντων, ο αποδιοπομπαίος τράγος για ότι συμβαίνει, όπως μας απέδειξαν και τα γεγονότα στο Ακρωτήρι.
  • Η διαφορά εμάς από εσάς είναι ότι εμείς μπορούμε ακόμα να σκεφτόμαστε και να ονειρευόμαστε.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικα δεν καταλαβαινω τι σχεση εχουν αυτα που γραφεις με τον Παπαδοπουλο.

Ολοι οι πολιτικοι της Κυπρου ειναι πουλημενοι, πρακτορες των αμερικανων και των λοιπων εχθρων της Κυπρου.

Που ειναι τα βετο που θα βαζε ο δηθεν τουρκοφαγος; ποτε μιλησε για τα μισερα εγκληματα των τουρκων;γιατι δεχθηκε να παει στην αμερικη για διαπραγματευθει το σχεδιο Αναν; Το μονο που τον νοιαζει ειναι η τσεπη του.

Μια ειναι η λυση. Μαζικο λευκο

Κωνσταντίνος είπε...

Αδερφέ άρχισα να απαντώ αλλά το λευκό είναι μεγάλο θέμα, έχω αναφερθεί σε αυτό δεκάδες φορές στο παρελθόν και για τις εκλογές στην Ελλάδα και για αυτές στην Κύπρο και έχω εξηγήσει επανειλημμένα την αντίθεση μου. Θα το κάνω ακόμα μία φορά αργότερα αλλά σε νέο άρθρο, ο χώρος των σχολίων δεν βοηθά στην ανάπτυξη ενός τόσο μεγάλου θέματος.