Σάββατο 7 Ιουνίου 2008

Αδερφές και παλικάρια #2

Δύο πράγματα ακόμα και τελειώνω με το θέμα των ομοφυλόφιλων μια που γίνεται και το Gay Pride τους στην Αθήνα σήμερα (άμα είναι τόσο περήφανοι γιατί οι μισοί φόραγαν μάσκες να μην αναγνωρίζονται;).

Το μέλος της ΟΛΚΕ που παντρεύτηκε στην Τήλο, αναφέρθηκε στη δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου λέγοντας: «Με ρωτούν όλες αυτές τις ημέρες γιατί έκανα το γάμο. Και για μένα αρκεί να πω, για τους ηθικούς αυτουργούς που οδήγησαν στη δολοφονία του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου, που είναι ένα τραγικό παράδειγμα της απόφασής μου αυτής».

Αναφορά έκανε και ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος λέγοντας: «Καταγγέλλω σήμερα ότι οι Μουλάδες, οι Παπάδες, οι Κούγιες και οι Πλεύρηδες είναι οι ηθικοί αυτουργοί για το φόνο του Νίκου Σεργιανόπουλου.

Κατάλαβε κανείς τίποτα; Τι εννοεί ο ποιητής; Τι φταίμε εμείς (επειδή όταν ο Βαλλιανάτος λέει για Παπάδες, Κούγιες και Πλεύρηδες στην ουσία εννοεί όλους εμάς που ούτε μοιραζόμαστε ούτε χειροκροτάμε την ιδιομορφία του) αν ο συμπαθέστατος κατά τα άλλα Σεργιανόπουλος ρούφαγε κόκα (όπως και οι περισσότεροι στο συνάφι της Show biz) εδώ και χρόνια και κατά τα φαινόμενα κάτι πήγε λάθος στην τελευταία συναλλαγή; 'Η μηπως θέλει να μας πει ότι ο Σεργιανόπουλος ήταν ομοφυλόφιλος, κάτι που όχι μόνο δεν έχει σχέση άμα είναι αλήθεια, αλλά αντιθέτως αξίζει ένα μπράβο ο ηθοποιός που αντιθέτως από την παρέα της Τήλου έζησε την ζωή του έντιμα, χωρίς να βγαίνει στα κανάλια και να το διαφημίζει και χωρίς να ντύνεται νυφούλα!

Τα γεγονότα της Τήλου ήταν ξεκάθαρα μια νίκη για αυτή την μειοψηφία των ομοφυλοφίλων, την κλίκα της ΟΛΚΕ και του Βαλιανάτου, και όλες τις ξεφωνημένες της Ελλάδας. Ανεξάρτητα από το άμα έχει νομική ισχύ ο γάμος πέρασαν αυτό που ήθελαν να περάσουν, λόγω της ανοχής που έδειξε ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού. Αν είχαν κοινή λογική θα έμεναν σε αυτή την νίκη τους, γιατί η ανοχή έχει και όρια. Και ο κόσμος τους επέτρεψε να κάνουν δύο αστείους, ανούσιους, αφύσικους και παράνομους "γάμους" σε ένα απομακρυσμένο νησί, δεν τους επέτρεψε να εκμεταλεύονται προπαγανδιστικά την δολοφονία ενός ανθρώπου (λες και δεν το κάνουν αρκετά τα κανάλια), ούτε να κλείνουν την Κλαυθμώνος για να διαφημίσουν πόσο περήφανοι είναι για τα ψυχοσωματικά τους προβλήματα, ούτε να ζητούν δικαιώματα υιοθεσίας και κηδεμονίας για να ντύσουν με έναν μανδύα φυσικότητας την αρώστια τους και να μολύνουν και άτομα που δεν χρειάζεται να μολυνθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: