Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2008

ΠΑΟ γερά, η τέταρτη θέση είναι κοντά!

Red Planet.gr

O... ευρωπαίος Παναθηναϊκός συνέχισε απτόητος την πορεία του για την κατάληψη της 4ης θέσης στον όμιλο του Champions League, μετά την ισοπαλία 2-2 με την αποδεκατισμένη Βέρντερ Βρέμης στο ΟΑΚΑ. Το γκολ του Ούγκο Αλμέιδα στο 83ο λεπτό πόνεσε και πίκρανε τον καλύτερο πελάτη του Ολυμπιακού μας.

Ο... πρέσβης του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως δεν σταματά να επισημαίνει καθημερινή αντικειμενική αθλητική εφημερίδα, παρέμεινε χωρίς νίκη στο Champions League (κανείς δεν θυμάται, άλλωστε, πότε νίκησε για τελευταία φορά) και μπορεί να... υπερηφανεύεται για τον πρώτο του βαθμό στη φετινή διοργάνωση κόντρα σε μία ομάδα που έχει τη χειρότερη άμυνα στην Bundesliga, με 19 γκολ παθητικό σε 8 αγώνες.

Το παραμύθι με τον υποτιθέμενο πρεσβευτή του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη, κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει. Νισάφι πια. Βαρεθήκαμε να ακούμε και να διαβάζουμε κάτι που δεν υφίσταται.

Για να μην ξεχνιόμαστε, ο Ολυμπιακός "γάζωσε" πέρυσι τη Βέρντερ στους ομίλους του Champions League, με "ταρίφα". Τρία γκολ στη Βρέμη, αλλά τρία στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και... άντε γειά είπε ο Θρύλος στην ομάδα με τα πράσινα.

Στο επικό "διπλό" των μόνιμων πρωταθλητών Ελλάδας στη Βρέμη, οι "δευτερότριτοι" προέβαλαν ως επιχείρημα την παρουσία του Κρίστιαν Βάντερ κάτω από τα δοκάρια της γερμανικής ομάδας, καθώς ο βασικός, αλλά "γκαφατζής" Τιμ Βίζε ήταν τραυματίας.

Φέτος, ο Βίζε δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού κόντρα στον πελάτη, έπαιξε ο ασταθής Βάντερ και είδαμε τα αποτελέσματα. Μόνος του πήγε ο Γερμανός πορτιέρο να "καθαρίσει" το ματς για τον... ευρωπαίο ΠΑΟ, κάνοντας "μάγκα" τον Βαγγελάκη τον Μάντζιο, που έχει να βάλει δύο γκολ σε έναν αγώνα από την εποχή που ο Γιάννης Πλούταρχος τραγουδούσε στο "Ποσειδώνιο".

Πλέον, όλη η Ελλάδα περιμένει το επόμενο ευρωπαϊκό ραντεβού του... πρέσβη. Υπομονή, μέχρι την επόμενη... επίσημη ημέρα γέλιου, την 4η Νοεμβρίου και τον αγώνα στη Βρέμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: