Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου 2008

Αρχίζει το κίνημα αυτό-οργάνωσης

Η αυτό-οργάνωση των κατοίκων του κέντρου των Αθηνών και η συγκέντρωση που έγινε μπροστά στην εκκλησία του Αγ. Παντελεήμονα αποτελεί πολιτικό γεγονός ιστορικής σημασίας. Γι’ αυτό γαβγίζουν όλα τα κουτάβια της εξουσίας και οι επαγγελματίες τρομοκράτες του «αντιρατσισμού». Η επιχείρηση κατασυκοφάντησης αυτής της πρωτοβουλίας των κατοίκων, δεν έχει προηγούμενο. Όλα τα ΜΜΕ, από κοινού με τους «ιδεολόγους» του «αντιρατσισμού», ωρύονται εναντίον αυτής της λαϊκής πρωτοβουλίας, εκτοξεύοντας εναντίον της κύματα ψεύδους και συκοφαντίας.

Αυτή η στάση των μηχανισμών του καθεστώτος (ιδεολογικών και πολιτικών) αποδεικνύει περίτρανα πόσο επαναστατική ήταν η πρωτοβουλία και πόσο τρόμαξε το κατεστημένο και τους πολιτικούς του, «προοδευτικούς» πληρεξούσιους.

Το καθεστώς και τα μαντρόσκυλά του δικαιολογημένα τρόμαξαν. Διέγνωσαν σωστά! Πρωτοβουλίες που ξεκινούν από τα κάτω, από το «αυθόρμητο» της λαϊκής κινητοποίησης είναι πολύ επικίνδυνες για τους μανδαρίνους της εξουσίας, τους κομματάρχες πληρεξούσιους και τους «επαγγελματίες» «αντιρατσιστές.

Γνωρίζουν ότι η πρωτοβουλία των κατοίκων του κέντρου της Αθήνας αποτελεί το προϊόν της λαϊκής οργής με εκρηκτικό δυναμισμό. Δυναμισμό που «πατάει» πάνω στα εύφλεκτα αποθέματα που έχουν συσσωρευτεί στο ΣΥΝΟΛΟ της Αθήνας, αλλά και της Ελλάδας ολόκληρης. Τέτοιες πρωτοβουλίες λειτουργούν, όπως το φυτίλι δίπλα στο μπαρούτι.

Μέχρι σήμερα, η δικτατορία των ΜΜΕ απέκρυψε, πολλές άλλες μικρότερες πρωτοβουλίες λαϊκής αυτό-οργάνωσης, όπως π.χ. των Εξαρχείων, τελευταία.

Κάθε, ωστόσο, τέτοια λαϊκή πράξη, πυροδοτεί πολλές άλλες και όσο και αν προσπαθήσουν να τις παρασιωπήσουν δεν θα τα καταφέρουν. Το μόνο που τους απομένει είναι να βάλλουν σε κίνηση τους προπαγανδιστικούς μηχανισμούς συκοφάντησης και «στιγματισμού» αυτών των πρωτοβουλιών. Σε συνδυασμό με τους τρομοκρατικούς και προβοκατόρικους μηχανισμούς: Των ποικίλων, κατευθυνόμενων κουκουλοφόρων και «σκιάχτρων». Συνέχεια

http://www.youtube.com/watch?v=n5eiMULfs9U

Το παραπάνω βίντεο είναι αποκλειστικά από την συμμετοχή του "μπλοκ" της Χρυσής Αυγής στην συγκέντρωση. Όσοι θεωρούν κάποια από τα συνθήματα που ακούστηκαν υπερβολικά, ας αναλογιστούν που οδηγεί η κατασυκοφάντηση των μετριοπαθών φωνών που προειδοποιούν εδώ και χρόνια για τους κινδύνους της ανεξέλεγκτης μετανάστευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: