Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2008

Τρομακτικό - Υπάρχουν στοιχεία!

Πολλοί έχουν αναρωτηθεί τις τελευταίες μέρες πως οργανώθηκε σε τόσο λίγη ώρα η κινητοποίηση των "οργισμένων νέων" σε τόσες πόλεις την νύχτα του φόνου. Η κυβέρνηση φαίνεται ότι ξέρει!

Υπάρχουν στοιχεία ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μεγάλη βάση ονομάτων και τηλεφώνων από την οποία εστάλησαν τα μηνύματα που ζητούσαν από τον κόσμο να δείξει την αγανάκτηση του. Από χθες μαίνεται ένας υπόγειος πόλεμος εκφοβισμού για να μην δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία από αστυνομία και κυβέρνηση. Κάποιοι πιέζουν για την δημοσιοποίηση αλλά άλλοι φοβούνται την ζημιά που θα επέλθει για την ΝΔ με την επίθεση που θα εξαπολύσουν τα ΜΜΕ, τα κόμματα και οι οργανώσεις που πρόσκεινται στην Αριστερά άμα προβούν στην αποκάλυψη!

1 σχόλιο:

πατερούλης Στάλιν είπε...

Ρε μαγκάκια! Εσάς λέω ρε «αυτόπτες μάρτυρες»! Εσάς που πήρατε τα κανάλια μπροστά και ορκιζόσαστε, ορκιζόσαστε, ορκιζόσαστε! Εσείς που τα είδατε όλα! Ξέρετε την ποινή για ψευδορκία? Έχετε υπ’ όψιν σας ότι θα σας καλέσουν οι μπάτσοι για μάρτυρες στο δικαστήριο? Και μαλάκες θα είναι δηλαδή άμα δεν το κάνουν! Τώρα που αποδεικνύεται ότι τα πυρά δεν ήταν σκοπευμένα, που θα σταθείτε?
Θα σας ξεκολιάσουνε επί τρία! Οι μπάτσοι, οι ανθρωποφύλακες και οι ποινικοί! Δεν ξέρατε, δεν ρωτάγατε εκείνον τον κακομοίρη τον γιό του Βούτση? Πίπα -κώλο το πάνε το παλικάρι! Άντε τώρα για σκάντζα βάρδια! Οι μπάτσοι γιατί σκαλίσατε την σφηκοφωλιά! Οι ανθρωποφύλακες, γιατί πειράξατε τα «ξαδέλφια»! Οι ποινικοί , γιατί όλο και κάποιον συγγενή θα έχουν με καμένο μαγαζί! Με άλλα λόγια, μάγκες την πουτσήσατε κυριολεκτικά!!!
Υ.Γ. άντε βρε και μαζορέτες στα GAY PARADE του ΣΥΡΙΖΑ!!!!!!!!!