Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2008

Χτύπησαν την εξουσία..

Όσο περνάνε οι μέρες βγαίνουν περισσότερα στην επιφάνεια. Τρεις επαναστάτες κουκουλοφόροι (οι οποίοι δεν είναι ταραξίες για να μην ξεχνιόμαστε, έτσι κ. Αλαβάνο;) βίασαν κοπέλα σε κατάστημα της Αθήνας. Για χάρη της εξέγερσης κι' αυτό μάλλον, κατάφεραν ακόμα ένα μεγάλο χτύπημα στην εξουσία, το κεφάλαιο και τις δυνάμεις καταστολής.

Δεν μπορώ να δώσω την πηγή επειδή αναφέρει στοιχεία που την φωτογραφίζουν, πάντως είναι γνήσιο, από γνωρίζοντες δε σε εκείνη την περιοχή εκείνη την νύχτα δρούσαν οι γνωστοί - άγνωστοι μόνο, οι αλλοδαποί πλιατσικολόγοι ήταν αλλού.

1 σχόλιο:

πατερούλης Στάλιν είπε...

Ρε μαγκάκια! Εσάς λέω ρε «αυτόπτες μάρτυρες»! Εσάς που πήρατε τα κανάλια μπροστά και ορκιζόσαστε, ορκιζόσαστε, ορκιζόσαστε! Εσείς που τα είδατε όλα! Ξέρετε την ποινή για ψευδορκία? Έχετε υπ’ όψιν σας ότι θα σας καλέσουν οι μπάτσοι για μάρτυρες στο δικαστήριο? Και μαλάκες θα είναι δηλαδή άμα δεν το κάνουν! Τώρα που αποδεικνύεται ότι τα πυρά δεν ήταν σκοπευμένα, που θα σταθείτε?
Θα σας ξεκολιάσουνε επί τρία! Οι μπάτσοι, οι ανθρωποφύλακες και οι ποινικοί! Δεν ξέρατε, δεν ρωτάγατε εκείνον τον κακομοίρη τον γιό του Βούτση? Πίπα -κώλο το πάνε το παλικάρι! Άντε τώρα για σκάντζα βάρδια! Οι μπάτσοι γιατί σκαλίσατε την σφηκοφωλιά! Οι ανθρωποφύλακες, γιατί πειράξατε τα «ξαδέλφια»! Οι ποινικοί , γιατί όλο και κάποιον συγγενή θα έχουν με καμένο μαγαζί! Με άλλα λόγια, μάγκες την πουτσήσατε κυριολεκτικά!!!
Υ.Γ. άντε βρε και μαζορέτες στα GAY PARADE του ΣΥΡΙΖΑ!!!!!!!!!