Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008

Ανακοίνωση ΛΑ.Ο.Σ

«Ήταν θέμα χρόνου να χυθεί αίμα. Η ανεξέλεγκτη συνεχώς κλιμακούμενη βία θα κατέληγε κάποια στιγμή στο μοιραίο, από την μία ή την άλλη πλευρά.

Είναι τραγικό ότι έπληξε ένα δεκαπεντάχρονο παιδί, με άριστη οικογενειακή, κοινωνική και σπουδαστική υποδομή, το οποίο από ανεξήγητους λόγους, επιστράτευσε εαυτόν, στους 'γνωστούς αγνώστους'.

Ο ΛΑΟΣ προτείνει, τόσο για τη διερεύνηση των πραγματικών περιστατικών του τραγικού συμβάντος, όσον και για την αντιμετώπιση της αδίστακτης βίας των ομάδων κρούσης των αναρχικών και συγγενών δυνάμεων του 'επαναστατικού στρατού', τη δημιουργία διακομματικής Επιτροπής της Βουλής.

Η στρατιωτικού τύπου δράση, αμέσως μετά το τραγικό συμβάν, πρέπει να μελετηθεί υπεύθυνα από την Πολιτεία, όπως επίσης να καταβάλλει κάθε προσπάθεια απόκρουσης βανδαλισμών και λεηλασιών αθώων προς το ακραίο περιστατικό πολιτών.

Τόσο το θλιβερό γεγονός, όσο και τα συνοδά στοιχεία του, δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν ως βατήρας άκαιρων μικροκομματικών εντυπώσεων. Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, σεβόμενος τις αρχές του, δεν θα συμμετάσχει σε καμία εκπομπή μέχρι την κηδεία του θύματος.

Συλλυπούμεθα την οικογένεια του νεκρού παιδιού και αναλογιζόμαστε τον Γολγοθά των παιδιών του Ειδικού φρουρού».

Δεν υπάρχουν σχόλια: