Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008

Αναγνώστες στο troktiko:

"Στην Νομική έχουμε φασαρίες, πήγα να δώ τις καταστροφές στο μαγαζί μου και μου πέταγαν πέτρες οι αλήτες. Τώρα εγώ τι θα κάνω πώς θα φτιάξω το μαγαζί μου για να δουλέψω τις γιορτές;έχω πάθει ζημιά τουλάχιστον 50.000€ τι θα κάνω πείτε μου, όλοι ασχολούνται πότε θα γίνει η νεκροψία στο άτυχο 15χρονο, συνέλαβε κανένα αλήτη απο εχθές η αστυνομία; γιατί δεν παίρνει κανένας θέση για τα άτομα που έχουν μείνει χωρίς δουλειά μέσα στα χριστούγεννα.
Η αστυνομία πρέπει να μας προστατέψει απο αυτούς τους αλήτες".



"συγνωμη κιολας δεν ειναι και ολοι με αυτα τα ψυχολογικα αρρωστα και θρασυδειλα παλιοπαιδα...
η αναφορα σας "ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ" ο κοσμος, ειναι παντελως αναληθες.Πιστευω οτι η κοινωνια βραζει περισσοτερο απο αυτα τα "καμμενα μυαλα" και αλοιμονο σαυτα μην βρυκολακιασει καμια ωρα και το γυρισουμε σε εμφυλιο εδω μεσα..."



"Την πραγματική ευθύνη για τον άδικο θάνατο του παιδιού(και όχι μόνο) την φέρουν αυτοί που υποκίνησαν τους αριστεριστές κουκουλοφόρους να βγουν Χριστουγεννιάτικα και να επιδοθούν στην γνωστή καταστροφική τους δράση.
Αντιεξουσιαστές και αστυνομικοί είναι θύματα (άμεσα και έμμεσα), αυτών που έχουν εμφυσήσει στα μυαλά αυτών των νέων ανθρώπων αυτή την ΝΟΣΗΡΗ ιδεολογία και εκμεταλλεύονται έτσι την φυσιολογική ορμή των νέων, προς εξυπηρέτηση των δικών τους συμφερόντων.
Όποιος ενδιαφέρετε για την ρίζα του κακού δεν...
πρέπει να ξεχνά ότι ο θάνατος του παιδιού (που μάλλον το είχαν εκεί για εκπαίδευση) είναι ένα στιγμιαίο γεγονός σε ένα γενικευμένο φαινόμενο του οποίου οι αιτίες έχουν πάρει αρκετό χρόνο για να σχηματισθούν.
Το άδικα χυμένο αίμα του παιδιού ας πέσει πάνω στα κεφάλια αυτών που υποκίνησαν ιδεολογικά αυτούς τους νέους ανθρώπους να συμπεριφέρονται με αυτό τον βίαιο και καταστροφικό τρόπο που όλοι γνωρίζουμε."



"Υποχωρούν οι αστυνομικοί και αφήνουν τους αναρχικούς να καταστρέφουν και να καίνε ότι βρίσκουν μπροστά τους, μέχρι ένα καροτσάκι μωρού καίνε προφανώς παρατημένο στον δρόμο γιατί όλοι τρέχουν να κρυφτούν για να μην τους χτυπήσουν τα μ***** που δήθεν γυρεύουν το δίκιο τους."


"Από το διαμέρισμα μου στην Λ.Αλεξάνδρας δεν βλέπουμε απο τον καπνό. Πριν λίγο ένα σκατόπαιδο όχι παραπάνω απο 15 χρονών με ένα κόκκινο μαντίλι στην σκατόφατσα του σπάει και καίει ένα αμάξι ενός ανάπηρου γείτονα. Έχουν σπάσει βιτρίνες καταστημάτων εισόδους πολυκατοικιών,καίνε δένδρα αυτοκίνητα μηχανάκια, ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΡΕ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΥΟ ΗΛΙΘΙΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ. Ποιος εγκληματίας στρατολογεί... μικρά παιδιά και τους κάνει εγκληματίες κατά των περιουσιών μας. Βγήκε και ο Άθλιος ο Αλαβάνος και δεν είπε τίποτα για τον λαό που καταστράφηκε τον ένοιαζε μόνο να αναφερθεί στο θάνατο του μικρού και να πολώσει περισσότερο το κλίμα. Η κατάσταση μέσα στο διαμέρισμα απο τον καπνό και τα δακρυγόνα είναι πλέον ανυπόφορη. Εχθές έγινε μιά δολοφονία και γιαυτό απο εχθές διαπράττονται εκατοντάδες εγκλήματα σε βάρος πολιτών κάποιος να τους σταματήσει είναι άθλια αποβράσματα."


"Μόλις γύρισα από την πορεία που έγινε στην Πάτρα, οι ανεγκέφαλοι και οι μπάχαλοι βάλανε φωτιές σε κάδους και αυτοκίνητα, σπάσανε βιτρίνες καταστημάτων και πετούσαν πέτρες στους μπάτσους, οι οποίοι απάντησαν με δακρυγόνα.
Από ότι άκουσα στην πορεία, γίναν τέσσερις συλλήψεις.
Αυτό που συμβαίνει είναι ηλίθιο. Τα επεισόδια γίνονται απλά για εκτόνωση, και γυρνάνε μπούμερανγκ εις βάρος... του απλού πολίτη, και σίγουρα δε φταίει η περιουσία κανενός, άμα ο άλλος που το παίζει ιδεολόγος του κώλου δεν έχει δουλέψει ποτέ για να αποκτήσει ό,τι έχει. ΤΕΛΙΚΑ, αφορμή ζητάνε μερικοί να τα σπάσουν, και αυτό απέχει πολύ από το να τιμήσουν την μνήμη του νεκρού Αλέξη."



"Στουρνάρη πρίν απο δέκα λεπτά οι γυναικούλες, κλεφτες, εγκληματίες αναρχικοί λεηλατούν ένα κατάστημα με ηλεκτρονικά και τώρα το καίνε.Εάν τολμήσουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης και κάνουν αυτό που έκανε ο Αλαβάνος για να πορώσουν τους κακοποιούς που έχουν καταλάβει την Αθήνα τότε δεν έχουμε κράτος. Μας καίνε μας κτυπανε μας... φοβερίζουν μας κακοποιούν και η αστυνομία απλά παρακολουθεί αντί να συλλαμβάνει. Εμείς που να στείλουμε τον λογαρισμό; Δίπλα μου κτύπησαν συνάδελφο καταστηματάρχη που πήγε να προστατεύσει το κατάστημα του, άσε που πυροβολούν με σφεντόνες που εκτοξεύουν βίδες και παξιμάδια που μπορεί να σκοτώσουν.Έχει γεμίσει η Αθήνα με τραυματισμένους αστυνομικούς και πολίτες."

Η ουσία είναι ότι η κοινωνία βράζει. Από την μία ο κόσμος, άνθρωποι σαν τους πιο πάνω, απογοητευμένοι από την αδυναμία του κράτους να τους προστατεύσει από μερικούς κουκουλοφόρους εγκληματίες. Από την άλλη οι ίδιοι οι αριστεριστές, ως επαναστάτες χωρίς αιτία που ξαφνικά ανακάλυψαν την αιτία τους, παρέα με τους blogger που απ' την άνεση της καρέκλας τους κρίνουν και επικρίνουν, και τον λαό της κάθε Εκάλης που εφόσον δεν χρειάζεται να ανησυχεί για την περιουσία του (τέτοιες περιοχές οι αναρχικοί δεν τις πλησιάζουν) μπορεί να χύνει κροκοδείλια δάκρυα για τον χαμό του 16χρονου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: