Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2008

Αναρχική πρωτοβουλία για το καμένο περίπτερο

Τον προηγούμενο μήνα κουκουλοφόροι επαναστάτες είχαν κάψει το περίπτερο 70χρονης στην Θεσσαλονίκη. Το ευχάριστο νέο είναι ότι μετά από μία εβδομάδα πλιάτσικου σε όλη την Ελλάδα έχουν μαζέψει αρκετά λεφτά ώστε να την βοηθήσουν να το ξαναχτίσει.

Αναρχική πρωτοβουλία από Αθήνα, Κορινθία και Αχαΐα (δεν συμμετέχουν οι αναρχικοί Θεσσαλονίκης παρά το ότι αυτοί το κάψανε, άλλος πληρώνει άλλος γαμάει που λένε), έχουν ανοίξει λογαριασμό σε τράπεζα (ναι, μην γελάτε ρε μαλάκες, σε τράπεζα) για την οικονομική ενίσχυση της 70χρονης. Στην ανακοίνωση τους κάνουν λόγο για "παράπλευρες απώλειες" (όπως τον βομβαρδισμό των πολιτών στο Ιράκ ένα πράγμα) στην σύγκρουση των δικών τους με την αστυνομία, ενώ τα βάζουν και με τον δήμο και την νομαρχία Θεσσαλονίκης που δεν έχει φτιάξει ακόμα το περίπτερο που κάψανε οι σύντροφοι τους, οι οργισμένοι νέοι.

Ο λογαριασμός είναι: Eurobank (μην γελάτε λέμεεε): 0026-0221-33-0101271081

Άντε, από 2 ευρώ να βάλουν οι 5.000 ιδεολόγοι του κώλου που έχουν κάψει την Ελλάδα την τελευταία βδομάδα και ο στόχος των 10.000 επιτεύχθηκε. Για να δούμε..

ΥΓ: Με αυτά τα νέα αναθάρρησαν και όσοι ιδιοκτήτες περιπτέρων έχασαν την περιουσία τους την τελευταία βδομάδα, αφού ελπίζουν και αυτοί σε λίγη "κοινωνική αλληλεγγύη" από τους εμπρηστές τους. Ο μόνος που τσαντίστηκε είναι ο φουκαράς που τους έδωσε 1000 ευρώ για να μην κάψουν το περίπτερο του, αφού λογαριασμός για θύματα εκβιασμών δεν έχει ανοίξει ακόμα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στα παιδιά, μακάρι να δούμε κι άλλες τέτοιες κινήσεις αυτοοργάνωσης.

Σημείωση: Το ρητό του Ισοκράτη που βρίσκεται στο πάνω-δεξιά κομμάτι της σελίδας είναι λάθος, ή μάλλον "μαγειρεμένο" από κάποιους τρίτους... θα μπορούσατε να το διορθώσετε κιόλας. Ορίστε και μια εποικοδομητική συζήτηση επί του θέματος, για να σας βοηθήσει:
http://www.nylon.gr/politics/isokratis/

“Μην διαδίδεται ψευδείς ειδήσεις ,αφήστε τους δημοσιογράφους να το κάνουν.”

Κωνσταντίνος είπε...

http://sxizofrenia.blogspot.com/2008/12/blog-post_11.html