Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008

Ζούμε απίστευτες καταστάσεις!

Την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου η εκπομπή "Φως στο Τούνελ" ασχολήθηκε με την υπόθεση του 16χρονου Παναγιώτη Πυλαρινού, ο οποίος είχε εξαφανιστεί το βράδυ της 8ης Δεκεμβρίου ή τα ξημερώματα της Τρίτης, 9 Δεκεμβρίου. Η υπόθεση είχε κινητοποιήσει και το "Χαμόγελο του Παιδιού", το οποίο παρεμπιπτόντως έχει δεχτεί την ευγενική επίσκεψη των αριστεριστών τις τελευταίες μέρες.

Στην εκπομπή η κ. Νικολούλη είπε ότι κάποιος κάπου τον κοιμίζει τάζοντας του, όπως και σε άλλους ανήλικους. Διάφορα ιστολόγια ασχολήθηκαν με την εκπομπή εκείνη την νύχτα. Ένα από αυτά, το ιστολόγιο του Στόχου, συνέδεσε από τα λόγια της κ. Νικολούλη την εξαφάνιση με τους αριστεριστές. Διάβασα το άρθρο την ίδια νύχτα αλλά δεν το μετέφερα εδώ, θεωρώντας το ακραίο. Λάθος μου να θεωρήσω ότι αυτή η κάστα των περιθωριακών έχει έστω και δείγμα ηθικών αναστολών.

Ο 16χρονος τελικά βρέθηκε, μετά από πέντε ημέρες, παρασυρμένος από κάποιους "καθοδηγητές" στην κατάληψη του Πολυτεχνείου.

Ποιος θα το φανταζόταν ότι μετά από τόσα χρόνια ο Ξυλούρης θα ήταν σήμερα πιο επίκαιρος από ποτέ; "Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί, αδέρφια πήραν οι οχτροί".

Δεν υπάρχουν σχόλια: