Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

"Θα σε βρω φίλε!"

Πριν λίγες μέρες τα παπαγαλάκια που προσφέρουν κάλυψη στις γνωστές ομάδες αλητών κάνανε λόγο για αθώους φοιτητές που μπήκαν τυχαία σε πολυκατοικία της Ασκληπιού, οι ένοικοι της οποίας προσπάθησαν να τους προστατέψουν από την βία της αστυνομίας.

Κάποιοι φίλοι, λιγότερο ψαγμένοι, θεώρησαν ότι οι δικηγόροι της πολυκατοικίας απλώς βρήκαν την ευκαιρία να ψαρέψουν νέους πελάτες, γι' αυτό και έτρεξαν να τους προστατεύσουν.

Από το Σχιζοφρένια είχε παρουσιαστεί το γεγονός στις πραγματικές του διαστάσεις. Η υποχώρηση των ακραίων ομάδων στην πολυκατοικία της Ασκληπιού έγινε ακριβώς επειδή εκεί βρίσκονταν τα δικηγορικά γραφεία που προστατεύουν τους γνωστούς - αγνώστους.

Η επιβεβαίωση έρχεται μερικές μέρες αργότερα, από δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία η δικηγόρος που ακουγόταν στο βίντεο να λέει στον αστυνομικό "Θα σε βρω φίλε!" είναι η Κατερίνα Ιατροπούλου! Η Κ. Ιατροπούλου, γνωστή για την δράση της υπέρ των ακραίων ομάδων και των ιδεών τους, είναι και χήρα του τρομοκράτη της γερμανικής RAF, Ρολφ Πόλε. Η μεγαλύτερη τρομοκρατική οργάνωση που έδρασε στην Γερμανία είναι υπεύθυνη για δεκάδες δολοφονίες, ενώ ο Ρολφ Πόλε ξεκίνησε την δράση του ακριβώς όπως και η Κ. Ιατροπούλου, ως δικηγόρος που υπεράσπιζε ακραίες ομάδες και θέσεις!

Είναι προφανές ότι δεν μπορεί να βρέθηκαν στα γραφεία της Κ. Ιατροπούλου συμπτωματικά. Είναι επίσης προφανές ότι το "Θα σε βρω φίλε!", όταν προέρχεται από κάποιον που έχει αφιερώσει την ζωή του στην προάσπιση της τρομοκρατίας, είναι ξεκάθαρη δολοφονική απειλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: