Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

Υποψήφιοι Δημοκρατικού Συναγερμού

Ευθυμίου Ττίμης, μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΣΥ, Επίτροπος κόμματος για Ευρωπαϊκή Αγροτική Πολιτική, πρώην Υπουργός Γεωργίας, πρώην Βουλευτής, πρώην Δημοτικός Σύμβουλος.

«Αποτελεί τιμή μου, που θα συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ, ενός κατ’ εξοχήν Ευρωπαϊκού Κόμματος, το οποίο έδωσε αγώνες για την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και στη συνέχεια για τις δομές της Ενωσης. Θα προσπαθήσω πάνω από όλα για την ενίσχυση και την αύξηση της δύναμης του ΔΗΣΥ, και παράλληλα, θα πρέπει να γνωρίζουν εκείνοι που θα εκλεγούν ότι θα πρέπει να δίνουν μάχες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, γιατί οι αποφάσεις εκεί δεν λαμβάνονται ερήμην μας. Άρα, θα πρέπει να είμαστε και διεκδικητικοί, πρώτιστα για το εθνικό μας θέμα, αλλά και για την κοινωνία μας».

Θεοχάρους Ελένη, Βουλευτής, Πρόεδρος Επιτροπής Υγείας της Βουλής, Συντονιστής Τομέα Υγείας του ΔΗΣΥ, Καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Λογοτέχνης.

«Ο ΔΗΣΥ καταρτίζει ένα δυναμικό ευρωπαϊκό ψηφοδέλτιο, το οποίο θα οδηγήσει το κόμμα σε μια περιφανή νίκη στις επόμενες εκλογές για το Ευρωκοινοβούλιο. Έχω την ακράδαντη πεποίθηση ότι το Κόμμα θα βγει πάρα πολύ ενισχυμένο, γιατί είναι το κατ’ εξοχήν ευρωπαϊκό κόμμα της χώρας που οδήγησε την Κύπρο στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Είμαι αισιόδοξη, γιατί η δική μου υποψηφιότητα θα συνεισφέρει ούτως ώστε η νίκη του ΔΗΣΥ να είναι ακόμη πιο ευρεία».

Σίγουρη είναι η επικράτηση του Ιωάννη Κασουλίδη ενώ για την δεύτερη θέση ευρωβουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού όλα είναι ανοιχτά. Το ψηφοδέλτιο συμπληρώνουν οι Χρήστος Στυλιανίδης, Χριστόφορος Φωκαΐδης, ενώ για την θέση του αριστίνδην υποψηφίου ο Ν. Αναστασιάδης φέρεται να έχει πλησιάσει τον Γιαννάκη Μάτση και τον Χρήστο Κληρίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: