Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2007

Πάμε στοίχημα

1:4.85 δίνουν τα γραφεία στοιχημάτων τώρα για νίκη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Για να γίνει κατανοητό τουλάχιστον σε όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, να περάσει η Πόρτο την Λίβερπουλ στον Α' όμιλο του Champions League δίνει 1:4.50, η Βέρντερ Βρέμης την Ρεάλ Μαδρίτης στον Γ' 1:3.75, η Λιόν την Μπαρτσελόνα στον Ε' 1:4, η Ρόμα την Μάντσεστερ στον ΣΤ' 1:3.50 και πάει λέγοντας. Όλα αυτά δηλαδή είναι πολύ πιο πιθανά από την επικράτηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Για την Ν.Δ αντιθέτως η απόδοση φθάνει μόλις στο 1:1.15, είναι περισσότερο πιθανόν η Μίλαν να χάσει την πρώτη θέση (1:1.30) σε έναν όμιλο με την Μπενφίκα, την Σέλτικ και την Σαχτάρ, παρά η Ν.Δ να χάσει από το ΠΑ.ΣΟ.Κ!

Προσθέστε σε αυτά ότι ενώ το ποδόσφαιρο παραμένει πάντα απρόβλεπτο στο πολιτικό στοίχημα έχουν κρυφές δημοσκοπήσεις και λοιπά εργαλεία και θα καταλάβετε πόσο ισχυρό στάνταρ είναι πλέον η νέα τετραετία Καραμανλή.

Περισσότερα για το τι δίνουν τα γραφεία στοιχημάτων αργότερα.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

entaxei re file, as stamatisei i propaganda gia nikh ths nd eleos diladh

Ανώνυμος είπε...

anwnime den amfivallo oti kai 30% na itan i diafora pali 8a ipirxate eseis. ipirxate to 2004, sigouroi gia tin niki tou pasok eno i diafora itan sto terastio 5%, iparxete tora me tin diafora sto episis terastio 3% kai 8a iparxoun polli alloi anwnimi kai to 2010, san kai sena sigouri gia tin niki tis nd oso piso kai na ine.

Κωνσταντίνος είπε...

χεχε με πρόλαβες στρατιώτη. Ανώνυμε, αφού το βλέπεις απλώς ως προπαγάνδα τότε θεώρησε το χρήσιμη συμβουλή για να παίξεις χοντρό στοίχημα, με απόδοση 4.85 θα αξίζει τον κόπο, κάποιοι μάλλον πρέπει να χάσετε για να μάθετε...

Ανώνυμος είπε...

Ρε αγράμματοι, τα ποσοστά των bet είναι (αντιστρόφως) ανάλογα με την παράσταση νίκης και όχι με το αποτέλεσμα. Γιατί διαμορφώνονται ανάλογα με το πως ποντάρει ο κόσμος, όχι από δημοσκοπήσεις.
Άρα μπορεί να βγάλει κάποιος γνώμη για την ερώτηση "ποιός πιστεύεις ότι θα νικήσει", τίποτα άλλο.

Ανώνυμος είπε...

Kai elega kai ego, pos ginete kai sinexos ginontai pio plousioi aytoi ton stoiximaton, apo tis pio kerdofores epixeiriseis tou kosmou. Stin tixi ta vazoun wste, na se kala megale.
Entometaksi mia pou mas edoses to fws sou, otan dinoun handicap +2% gia to pasok gia pes ti simenei? Tous rotisan prin to valoun me posi diafora 8a xasei to pasok kai to valane kai afto stin tixi e?

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά μην τους ξυπνάτε.
Ειλικρινά αφήστε τους να ποντάρουν όπου θέλουν και να χάσουν τα λεφτά τους.
Οι άνθρωποι θεωρούν εταιρείς όπως W. Hill, παπαγαλάκια τις δεξιάς.
Θεωρούν ότι μερικές από τις πιο κερδοφόρες εταιρείες του κόσμου πάνε στα τυφλά και δεν αξιολογούν τα στοιχεία που έχουν πριν καθορίσουν την απόδοση.
Και παντελώς ηλίθιος να είσαι, όταν βλέπεις ότι η απόδοση του 1ου κόμματος πέφτει, πρέπει να καταλάβεις τι γίνεται.
Μόνο εμπαθείς ή τυφλός δεν καταλαβαίνει τι θα γίνει την Κυριακή.

Κωνσταντίνος είπε...

"Ολα δειχνουν οτι η ΝΔ θα ειναι 1ο κομμα αλλά υπαρχουν πολλα μετωπα ανοιχτα για το βραδυ των εκλογων,οπως π.χ αν θα εχουμε ή οχι 5κομματικη Βουλη".

Το παπαγαλάκι της Δεξιάς στην προκειμένη είναι ο διευθυντής της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας, Βλασταρης. Ε άμα κάποιος τον θεωρεί και αυτόν "παπαγαλάκι της Δεξιάς" η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά, τι να πω.

Μόνο η είσοδος του ΛΑ.Ο.Σ είναι ανοιχτή πια.