Παρασκευή 11 Απριλίου 2008

Πολιτικό άσυλο

Όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης τα έχωνε πριν λίγους μήνες μέσα από την βουλή για τους άλλους Βγενόπουλους της οικονομικής ζωής το προεδρείο τον εγκαλούσε στην τάξη, με το επιχείρημα ότι δεν ήταν εκεί να υπερασπιστούν τον εαυτό τους (στη δε προτροπή του να τους καλέσουν απάντησαν ότι δεν επιτρέπεται από τους κανονισμούς της βουλής). Όταν τα χώνει ο Τσίπρας ξεσηκώνεται όλη η πολιτική ζωή να υπερασπίσει το δικαίωμα του να το κάνει.

Υπάρχει ένα άτυπο άσυλο στην πολιτική και δημοσιογραφική σκηνή για την Άκρα Αριστερά που λειτουργεί ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως και στα πανεπιστήμια, προστατεύοντας την δικιά τους φωνή και φιμώνοντας τις άλλες. Τα ίδια δύο μέτρα και δύο σταθμά βλέπουμε σε κάθε περίπτωση, όπως τον περασμένο Οκτώβρη που όλοι οι μηχανισμοί συνωμότησαν για να αποκρύψουν το όνομα νεαρού Βούτση, ληστή της Κυψέλης και γιου του Νίκου Βούτση, μέλους του ΠΓ του Συνασπισμού και υπεύθυνου του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας, για δήθεν ανθρωπιστικούς λόγους, λόγους που κανείς δεν έλαβε υπόψη όταν ο Ζαχόπουλος ψυχορραγούσε στο νοσοκομείο ή όταν ονόμαζαν τον Θ. Πλεύρη "γιο του ρατσιστή".

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

1 MAIOY ! ZHTΩ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

Η ΜΑΦΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!
Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ !!
ΝΕΟΙ ΑΓΩΝΙΣΕΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ !
H MARIETTA GIANNAKOY NEKRANASTAINETAI

ΕΡΩΤΗΜΑ: ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η κ. ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΕΥΗ Η ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ 8ο ΟΡΟΦΟ ΤΟΥ ΥΠΗΡΓΕΙΟΥ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΔΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤ «ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΩΝ? ΠΟΙΟΣ ΕΔΙΝΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΑΓΡΙΑ ΤΑ ΜΑΤ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ?
ΠΡΙΝ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΗ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ κ. ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ...ΕΧΕΙ ΨΩΜΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ!!
εισαγγελέας "ακουμπάει"...
... το παραεκπαιδευτικό κύκλωμα με την σύμβουλο -και "κολλητή"- της Μ. Γιαννάκου (πατήστε εδώ)
.
Της Μαρίας Κανελλοπούλου
.
Ο ΠΤΑΙΣΜΑΤΟΔΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ κ. ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ (Αρ. 2900/8-5-2007) ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΠΑΡΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ» ΤΗΣ ΕΥΗΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ Η ΙΔΙΑ "ΕΚΛΟΓΗ" ΤΗΣ κ. ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΣΤΗΝ "ΑΣΠΑΙΤΕ", Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ «ΑΠΑΤΗ» ΕΚΛΟΓΗΣ.
Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ «ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ» ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΚΑΙ ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ «ΠΑΡΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ» ΤΗΣ ΕΥΗΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ, ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ.
Η κ. Εύη Μπότσαρη είναι το κέντρο του παραεκπαιδευτικού κυκλώματος στο τρίγωνο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, ΑΣΠΑΙΤΕ (ΣΕΛΕΤΕ), Υπουργείο Παιδείας. (Χορός εκατομμυρίων ευρώ, διασπάθιση ευρωπαϊκού χρήματος, έρευνες που δεν έγιναν ποτέ και πουθενά, μοίρασμα θέσεων, εκβιασμοί, παραγωντισμός, εκπαιδευτική μαφία)
Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ ο πρόεδρος του Οργανισμού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης(ΟΕΕΚ) μέλος του επιστημονικού συμβουλίου του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ "ΕΚΛΟΓΗΣ" ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ / ΣΕΛΕΤΕ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ, ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΚΡΗ, "ΦΙΛΗΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ" της ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ,"ΚΆΡΦΩΣΕ" τον κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, τον γιο του κ. Γερ. Αρσένη και την τότε διευθύντρια του γραφείου του κ. Π. Ευθυμίου.
Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ "ΕΚΔΙΚΗΘΗΚΕ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ "ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΕΚΛΟΓΗΣ" ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ / ΣΕΛΕΤΕ. "ΑΠΟΘΑΝΕΤΩ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΦΥΛΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ..."

Επιστροφή στην κορυφή




Επισκέπτης




Δημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 13, 2008 6:55 pm Θέμα δημοσίευσης:
________________________________________
ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ : ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ !!
ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ : ΑΠΑΤΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ 12 Apr 2008 16:52 GMT

ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ : ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ !!

ΑΠΟΛΑΛΥΨΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟ
ΑΠΟΛΑΛΥΨΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟ - ΤΑ ΠΕΡΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ


ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ :Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ!!! ΓΕΤΣΙ ΘΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝ Η ΑΠΑΤΗ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΗΣ!!
ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ!!!!
Η ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΚΦΑΝΣΗ! ΑΠΕΙΛΕΣ - ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΠΟΛΙΤΟΙΚΩΝ – ΑΓΩΓΕΣ – ΜΥΝΗΣΕΙΣ – ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΗΜΑΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΗΠΗΣΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!
Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΚΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ !!
Ο ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ.

http://press-gr.blogspot.com/2007/07/blog-post_8074.html

Η ΔΕΞΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΣΙΚΕΛΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΗ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΤΗ ΜΑΦΙΑ ΠΟΥ ΞΕΨΥΧΑ !!

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=739549


«Η εισαγγελέας να ψάξει τον φάκελό της στη ΣΕΛΕΤΕ. Τα πτυχία της από την Αγγλία και τις βεβαιώσεις της από την Φιλοσοφική» είπε και πρόσθεσε ότι «αν έστησε η ίδια την κατηγορία του εκβιασμού από εμένα, για να μπορέσει να ψάξει η Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος στο blog, τότε πρέπει να πάει φυλακή για πλαστό εκβιασμό»

http://www.e-tipos.com/newsitem?id=27648

ΟΙ ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΣΤΗΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ!
Alpha Ειδήσεις
Σε Βάθος
Εκπομπή 7 Ημέρες Alpha Studio ALPHA Η Μηχανή του Χρόνου Καλημέρα σας Το Κουτί της Πανδώρας
Παρουσιαστής Βασιλική Παναγιωτοπούλου Γιώργος Αυτιάς Κώστας Βαξεβάνης Νίκος Μάνεσης Χρίστος Βασιλόπουλος


1.3.2008
Θύμα εκβιασμού μέσω blog πρώην συνεργάτης της Γιαννάκου

http://www.alphatv.gr/index.asp?a_id=127&news_id=28450

Μία ημέρα μετά την αντιπαράθεση Καραμανλή-Παπανδρέου στη Βουλή για την ελευθερία της έκφρασης στο διαδίκτυο, ένα νέο κρούσμα πολιτικού εκβιασμού μέσω blog αποκαλύπτει η εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ. Ως θύμα εμφανίζεται η πρώην αντιπρόεδρος του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου και σύμβουλος της τέως υπουργού Παιδείας Μαριέττας Γιαννάκου καθηγήτρια Εύη Μπότσαρη, που καταγγέλλει πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ στην Β΄ Αθήνας για συκοφαντικά εις βάρος της σχόλια.

Τον περασμένο Απρίλιο η Εύη Μπότσαρη αποφάσισε να προσφύγει στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και να καταθέσει μήνυση κατά των υπευθύνων του blog «Athens indymedia.org», που φιλοξένησε ανώνυμες καταγγελίες, ότι προσκόμισε πλαστά πτυχία. Σύμφωνα με τον συνήγορο της μηνύτριας Πέτρο Μαχά ο υπεύθυνος εντοπίσθηκε και ασκήθηκε ποινική δίωξη εις βάρος υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ για εκβίαση στελέχους του κρατικού μηχανισμού. Διαφορετική είναι η άποψη του πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ ο οποίος δήλωσε στον ALPHA ότι «αν ήμουν εγώ αυτός που αποκάλυψε την απάτη, τότε η Πολιτεία πρέπει να με τιμήσει. Αν ήταν κάποιος άλλος, τότε πρέπει να τιμήσει αυτόν».

Όπως είπε στον ALPHA ο πολιτευτής, πρόκειται για αποκάλυψη ενός σκανδάλου και όχι για συκοφαντία, ενώ κατηγορεί την μηνύτριά του για πλαστό εκβιασμό, προκειμένου να τον ενοχοποιήσει. «Η εισαγγελέας να ψάξει τον φάκελό της στη ΣΕΛΕΤΕ. Τα πτυχία της από την Αγγλία και τις βεβαιώσεις της από την Φιλοσοφική» είπε και πρόσθεσε ότι «αν έστησε η ίδια την κατηγορία του εκβιασμού από εμένα, για να μπορέσει να ψάξει η Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος στο blog, τότε πρέπει να πάει φυλακή για πλαστό εκβιασμό». Όπως αποκάλυψε η έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, τα επίμαχα σχόλια αναρτήθηκαν σε ιστότοπο με server εντός Πανεπιστημιακού Ιδρύματος, που καλύπτεται από το άσυλο. Την υπόθεση χειρίζεται ο 24ος τακτικός ανακριτής.
----------------
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!
ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΦΑΚΕΛΛΟ ΤΗΣ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΣΤΗ ΣΕΛΕΤΕ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΕΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡHΓΙΛΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑPΑMΑΝΛΗ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ!!
ΣΕ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ!! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ!! Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ

ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ ΘΑ ΔΟΞΑΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ !!
http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?p=106767#106767
Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ!!!
http://www.indymedia.org/en/2008/04/904323.shtml

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Ο ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ POY DEN TON GNVRIZOYME - ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΠΑΤΗΣ ...
ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ !!!ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ !!ΤΙΜΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!!
ΕΞΩ Η ΜΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ
Η ΔΕΞΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΣΙΚΕΛΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ....
ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΗ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΤΗ ΜΑΦΙΑ ΠΟΥ ΞΕΨΥΧΑ !!
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ - ΠΟΛΙΤΕΣ

Επιστροφή στην κορυφή




dimokratis
Επισκέπτης



Δημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 27, 2008 9:19 pm Θέμα δημοσίευσης: dimokratia
________________________________________
Η ΜΑΦΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!
Η ΜΑΦΙΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡΔΑΝΕΙΣΜΕΝΟΙ ΝΕΟΣΚΛΑΒΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ..
“ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΣΚΑΤΑ ΓΙΝΗΚΑΜΕ ΟΥΛΟΙ “!!!
ΠΟΙΟΣ ΝΕ ΕΛΕΓΞΕΙ ΠΟΙΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ??


ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ : ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ !! ΕΙΤΕ ΜΛΕΚΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΙ ΚΕΦΑΛΙ...

www.athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=739549

Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ!!!
ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ : ΑΠΑΤΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ 12 Apr 2008 16:52 GMT

ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ! «Η εισαγγελέας να ψάξει τον φάκελό της στη ΣΕΛΕΤΕ. Τα πτυχία της από την Αγγλία και τις βεβαιώσεις της από την Φιλοσοφική» είπε και πρόσθεσε ότι «αν έστησε η ίδια την κατηγορία του εκβιασμού από εμένα, για να μπορέσει να ψάξει η Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος στο blog, τότε πρέπει να πάει φυλακή για πλαστό εκβιασμό»

ΟΙ ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΣΤΗΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ!
ΟΝΑΜΑΖΕΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ
Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΗ
Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ
Alpha Ειδήσεις
Σε Βάθος
Εκπομπή 7 Ημέρες Alpha Studio ALPHA Η Μηχανή του Χρόνου Καλημέρα σας Το Κουτί της Πανδώρας
Παρουσιαστής Βασιλική Παναγιωτοπούλου Γιώργος Αυτιάς Κώστας Βαξεβάνης Νίκος Μάνεσης Χρίστος Βασιλόπουλος

http://www.e-tipos.com/newsitem?id=27648


1.3.2008
Θύμα εκβιασμού μέσω blog πρώην συνεργάτης της Γιαννάκου ΧΑ! ΧΑ!!!



Μία ημέρα μετά την αντιπαράθεση Καραμανλή-Παπανδρέου στη Βουλή για την ελευθερία της έκφρασης στο διαδίκτυο, ένα νέο κρούσμα πολιτικού εκβιασμού μέσω blog αποκαλύπτει η εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ. Ως θύμα εμφανίζεται η πρώην αντιπρόεδρος του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου και σύμβουλος της τέως υπουργού Παιδείας Μαριέττας Γιαννάκου καθηγήτρια Εύη Μπότσαρη, που καταγγέλλει πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ στην Β΄ Αθήνας για συκοφαντικά εις βάρος της σχόλια.

Τον περασμένο Απρίλιο η Εύη Μπότσαρη αποφάσισε να προσφύγει στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και να καταθέσει μήνυση κατά των υπευθύνων του blog «Athens indymedia.org», που φιλοξένησε ανώνυμες καταγγελίες, ότι προσκόμισε πλαστά πτυχία. Σύμφωνα με τον συνήγορο της μηνύτριας Πέτρο Μαχά ο υπεύθυνος εντοπίσθηκε και ασκήθηκε ποινική δίωξη εις βάρος υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ για εκβίαση στελέχους του κρατικού μηχανισμού. Διαφορετική είναι η άποψη του πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ ο οποίος δήλωσε στον ALPHA ότι «αν ήμουν εγώ αυτός που αποκάλυψε την απάτη, τότε η Πολιτεία πρέπει να με τιμήσει. Αν ήταν κάποιος άλλος, τότε πρέπει να τιμήσει αυτόν».

Όπως είπε στον ALPHA ο πολιτευτής, πρόκειται για αποκάλυψη ενός σκανδάλου και όχι για συκοφαντία, ενώ κατηγορεί την μηνύτριά του για πλαστό εκβιασμό, προκειμένου να τον ενοχοποιήσει. «Η εισαγγελέας να ψάξει τον φάκελό της στη ΣΕΛΕΤΕ. Τα πτυχία της από την Αγγλία και τις βεβαιώσεις της από την Φιλοσοφική» είπε και πρόσθεσε ότι «αν έστησε η ίδια την κατηγορία του εκβιασμού από εμένα, για να μπορέσει να ψάξει η Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος στο blog, τότε πρέπει να πάει φυλακή για πλαστό εκβιασμό». Όπως αποκάλυψε η έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, τα επίμαχα σχόλια αναρτήθηκαν σε ιστότοπο με server εντός Πανεπιστημιακού Ιδρύματος, που καλύπτεται από το άσυλο. Την υπόθεση χειρίζεται ο 24ος τακτικός ανακριτής.
----------------
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!
ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΦΑΚΕΛΛΟ ΤΗΣ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΣΤΗ ΣΕΛΕΤΕ.Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΕΙΟΣ.....ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΕΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡHΓΙΛΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑPΑMΑΝΛΗ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ!! ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΠΟΠΤΕΥΕΙ Η κ. ΕΛΕΝΗ ΡΑΙΚΟΥ....(ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ ΜΙΧΑΛΗ).
ΣΕ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ!! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ!! Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ

ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ ΘΑ ΔΟΞΑΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ !!

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Ο ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ - ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ - ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΠΑΤΗΣ ...ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ !!!
ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ !!ΤΙΜΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!!
ΕΞΩ Η ΜΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ
ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ

ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ κ. ΡΑΙΚΟΥ ΕΛΕΝΗ Η... ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ....
ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ......
Γ'ΙΑΥΤΟ ΑΡΓΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΤΑ ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ....

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11420&;subid=2&tag=8405&pubid=888441
Μπαλοθιές...

Είναι δυνατόν ένας γενικός γραμματέας υπουργείου να εμπιστεύεται σε μία εισαγγελέα ότι εκβιάζεται, αυτή να μην κάνει τίποτα και όταν διατάσσεται έρευνα για τα έργα και τις ημέρες του να αναλαμβάνει την υπόθεση; Σύμφωνα με τα δημοσιοποιημένα στοιχεία από την κατάθεση του Χρ. Ζαχόπουλου, είναι! Καθώς η Ε. Ράικου είναι η εισαγγελέας που ερευνά τις καταγγελίες για κακοδιοίκηση στο υπουργείο Πολιτισμού, αλλά και το πρόσωπο στο οποίο αποκάλυψε τον εκβιασμό ο πρώην γενικός γραμματέας! Ο κώδικας ποινικής δικονομίας ορίζει ότι, πρώτον, η ίδια θα έπρεπε να έχει αρνηθεί την υπόθεση και, δεύτερον, όταν έγινε γνωστή η σχέση να της έχει αφαιρεθεί! Το θέμα το ανακάλυψε ο Μ. Καρχιμάκης, ο οποίος θα ρίξει σήμερα τις σχετικές... μπαλοθιές στη Βουλή! Γ.Α.
ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ..
ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΕΥΗΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ ΤΗΣ ΣΙΑ (ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ) ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΝΗΣ ΤΩΝ ΑΓΛΛΩΝ! ΟΛΟΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΕΛΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ..ΤΟ ΟΤΙ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΙΖΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΛΑΣΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ..ΕΤΣΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ....
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ Η ΜΑΦΙΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡΔΑΝΕΙΣΜΕΝΟΙ ΝΕΟΣΚΛΑΒΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ..
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΟΛΑ ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΣΤΟΝ ΛΑΤΣΗ ΕΙΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ!!
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΜΕΣΟΥ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ...ΠΟΥ ΤΟ ΣΦΕΤΕΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΥΕΙ...
ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΜΑΦΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ..ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤ'ΕΠΙΦΑΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ....
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.
22-4-2008
ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ

Επιστροφή στην κορυφή




αποκαλυψη
Επισκέπτης



Δημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 28, 2008 8:00 pm Θέμα δημοσίευσης: που ηταν?
________________________________________
ΕΡΩΤΗΜΑ: ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η κ. ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΕΥΗ Η ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ 8ο ΟΡΟΦΟ ΤΟΥ ΥΠΗΡΓΕΙΟΥ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΔΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤ «ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΩΝ? ΠΟΙΟΣ ΕΔΙΝΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΑΓΡΙΑ ΤΑ ΜΑΤ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ?
ΠΡΙΝ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΗ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ κ. ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ...ΕΧΕΙ ΨΩΜΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ!!

Επιστροφή στην κορυφή



ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΠΕΡΕΜΒΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΤΡΑΤΙΑΣ...
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ
Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ
ΚΟΥΡΑΓΙΟ
ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ
1-5-2008
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ ΣΕ ΥΨΗΛΑ ΑΤΟΜΑ πολιτικοι επιχειρηματιες στο κολπο...

Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ h porni ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΕΙΤΕ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ paiderastis ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΝΗΣ poaidofylos ΕΙΤΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ..!!!
ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ ΣΕ ΥΨΗΛΑ ΑΤΟΜΑ !!!

Ο Βασίλης Κουλαιδής χώρισε την Βασιλεία Χατζηνικήτα και τώρα την "εκδίδει"....
Το έχουν σύστημα να χωρίζουν KAI παντρμένες να τις βάζουν να δανειζονται να υιοθετούν παιδιά και μετά να τις εκβιάζουν ποικιλοτρόπως....Αν ο πρωην συζηγος αντιδρασει τον βγαζουν τρελλό...
Στο κόλπο και Ο Γιάννης Τσακνής από τα ΤΕΙ..στον υπόκοσμο...Σττο κολπο και ο στυνομικος του γραφειου της Μαριας...
΄Ετσι ζούσε αυτή η παρέα ώσπου τους ανακάλυψε η ασφάλεια ηθών και είναι υπό παρακολούθηση...και κάνουν τους ανήξερους.......
πουσταράδες μην ξαναπατήσετε στα πανεπιστήμια γιατί το γαμήσι που θα φάτε δεν περιγράφετε...ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Την Δαμανάκη Μαρία την είχατε στο κόλπο???


Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΕΙΤΕ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΥΛΑΙΔΗ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΚΝΗ ΕΙΤΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ..!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΕΥΑΝΘΙΑΣ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ 86 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ

ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΕΣ ΣΕ PDF
Στην τελευταια σελιδα

Το κολπο. Επιασαν παρανομα την αποσπαση στην Φιλοσοφικη ως ερευνητικο εργο ΠΔ 407 και οι εισαγγελεις δηθεν δεν το βλεπουν 7 χρονια!

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΥΠΑΡΧΕΙ!!

http://publish.indymedia.org/el/2012/02/954942.shtml

19 Φεβ 2012 4:38:00 μ.μ.