Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2008

Προς ΦΣ

Για να μην με τρώει η περιέργεια, πήγε κανείς στο συνέδριο της Φιλελεύθερης Συμμαχίας στις 18-19 του μηνός; Απ' ότι πρόσεξα τους είχε ζητηθεί "να λυθούν κάποιες παρεξηγήσεις ή ίσως παρερμηνείες" για όσα γράφτηκαν συγκεκριμένα εδώ για την στάση τους στο Μακεδονικό και αλλού.

Λύσατε τις "παρεξηγήσεις" μάγκες, βρήκατε που σας παρερμήνευσα σε εκείνο το άρθρο (ή σε αυτό); Ή μείνατε τελικά στην εξυπνοβλακίστικη απάντηση "μίλησε και ο Βαλιανάτος, μπας και είμαστε και αδερφές;", παραλείποντας τρομάρα σας ότι δεν χαιρέτησε απλώς ένα στέλεχος του Εθνικιστικού Σκοπιανού κόμματος Ουράνιο Τόξο στην ιδρυτική συγκέντρωση σας. Ακόμα ένα στέλεχος του αθρογραφεί στην ιστοσελίδα σας, ένα από τα ιδρυτικά σας μέλη απαίτησε να δωθεί η Θεσσαλονίκη στα Σκόπια και υποψήφιος βουλευτής σας έκανε μήνυση σε Έλληνα πρέσβη επειδή είπε το αυτονόητο, ότι τα Σκόπια έχουν επεκτατικές βλέψεις στην Μακεδονία μας.

Τέλος πάντων, αν και δεν μ' αρέσει να σας κάνω διαφήμιση είπα να ασχοληθώ ακόμα μία φορά για έναν απλό λόγο: Όση διαφήμιση και να σας κάνω δεν υπάρχει δεξαμενή ψήφων για την ΦΣ. Αυτό είναι ξεκάθαρο και όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσετε τόσο πιο γρήγορα θα συνεχίσετε την ζωή σας. Φιλελεύθερο κόμμα στην Ελλάδα θα χώραγε άμα υπήρχε ήδη και είχε δημιουργήσει πελατειακή σχέση με μέρος του λαού. Τώρα δεν μπορεί να δημιουργηθεί, δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία του Έλληνα. Στον Έλληνα δεν αρέσει η αντεθνική πολιτική, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Οικολόγοι είδαν προκοπή επειδή έξυπνα την κρύβουν πίσω από επαναστατικές θέσεις, κοινωνικο-οικονομικές και οικολογικές αντίστοιχα. Η ΦΣ δεν έχει τέτοιου είδους θέσεις, αντίθετα οικονομικά είναι ο πιο ένθερμος υποστηρικτής του καπιταλισμού, κάτι που αντιπαθούν οι Έλληνες ακόμα περισσότερο και από την αντεθνική πολιτική.

Με απλά λόγια, μπορεί να έχετε αξιοπρόσεκτα ποσοστά στην Εκάλη, αλλά δεν υπάρχουν αρκετές Εκάλες στην Ελλάδα ώστε να αγγίξετε έστω το 1%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: