Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

Μπαράζ τρομοκρατικών επιθέσεων υπό την καθοδήγηση του Indymedia

Συνεχίζεται το πλιάτσικο από αυτούς που στα περσινά Δεκεμβριανά ισχυρίζονταν ότι το απορρίπτουν. Είκοσι κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών στις 13 Φεβρουαρίου και "απαλλοτρίωσαν" πολλούς φορητούς υπολογιστές, για χάρη της επανάστασης προφανώς. Εννοείτε ότι τους φορητούς τους κράτησαν για τους εαυτούς τους αφού στον λαό δίνουν το πολύ καμία κονσέρβα για να φτιάχνουν image.

Στις 16 Φεβρουαρίου ομάδα κουκουλοφόρων προέβη σε καταστροφές στην Ξάνθη, ακολουθώντας προτροπές της γνωστής διαδικτυακής γιάφκας, σε μία απόπειρα να τρομοκρατήσει την κοινωνία της Ξάνθης και την Δικαιοσύνη.

Η "Συνωμοσία πυρήνων της φωτιάς Αθήνας - Θεσσαλονίκης" ανέλαβε μέσω του Indymedia την ευθύνη 17 επιθέσεων στις 11 και 12 Φεβρουαρίου, αφιερώνοντας την δράση της στον δολοφόνο αρχιτρομοκράτη Δημήτρη Κουφοντίνα.

Η επικίνδυνη -λόγω απίστευτης βλακείας- Σέχτα Επαναστατών ευθύνεται για την δολοφονική επίθεση στο Alter στις 17 Φεβρουαρίου. Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη προκήρυξη της οργάνωσης των ηλιθίων είχε δημιουργηθεί σε ηλεκτρονικό υπολογιστή που είχε κλαπεί κατά το πλιάτσικο του προηγούμενου Δεκεμβρίου.

Λίγες ώρες αργότερα, εντός της 18ης Φεβρουαρίου, ακολούθησε τοποθέτηση εκρηκτικών υλών στον περίβολο της Citibank. Πρόκειται για 60-80 κιλά εκρηκτικών που δεν εξερράγησαν λόγω λάθους στην συνδεσμολογία. Τυχόν έκρηξη μπορούσε να οδηγήσει στον θάνατο αθώων πολιτών της περιοχής.

Αντίθετα, στις 11 Φεβρουαρίου το indymedia καταδίκασε την 2η επίθεση στην ιστορία του. Η πρώτη ήταν η επίθεση με γκαζάκια σε γραφεία του Συνασπισμού στην Κρήτη, επίθεση που αποδόθηκε σε νονούς της νύχτας. Δεν είναι έκπληξη ότι και η δεύτερη επίθεση που καταδικάζει στράφηκε επίσης εναντίον της πολιτικής εκπροσώπησης των κουκουλοφόρων, του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: